Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Halo 2

Xbox
Halo 2
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    11 november 2004
  • Utvecklare
    Bungie Software
  • Antal ägare
    1410
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 9.3

Speltest av GraveMind

Inskickad av GraveMind den 14/05 -05 04:44

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta är efter Halo:CE och The Covenant har hittat jorden, man börjar som Master Chief på en MAC gun (det är som en försvars saterlit) Han har fått på sig en MARK VI MJOLNIR rustning och en del nya vapen och The Covenant har även lärt sig prata flytande engelska och man får träffa på nya raser så som Brutes, Drones och Prophets som är högst upp i rang! Man får även vara en Elite i spelet som kallas för The Arbiter som va med om installation 04s förstörelse. Storyn öppnar sig mer och man kan sudda bort frågetecken man hade från Halo:CE.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att Halo:CE och Halo2 är dom bästa spelen som någonsin funnits, mest är jag väldigt imponerad över hur man kan få en sådan mystik i låtarna som spelas lite då och då, det känns så mycket mer än ett First Person Shooter spel. Dessa spelen är inte sånna spel som man tänker "jag kastar bara en granat så är det över" utan man måste tänkta taktiskt och vara smidig och snabb i sitt tänkande. Ett väldigt bra spel vill jag säga! Bra jobbat BUNGIE!!!

Betyg till spelet
Grafiken är den bästa som man kan komma just nu. Helt sagolik och spektakulär känsla. spelkänslan är enormt bra och man kan verkligen leva sig in i spelet! Inte som de där dåliga "3D" spelen då man stör sig på att gubben flyger lite över marken eller vapnet försvinner in i väggar o.s.v. Ett väldigt "värkligt" spel tycker jag. Ljudet är grymt skönt att lyssna på. Man kan nästan drömma sig bort över de öppna slagfälten då Master Chief står på en kulle och vinden viner förbi honom och det ligger massvis med offer vid hans fötter som korsade hans väg innan han släckte livet för dom. Hållbarheten är också väldigt bra, man upptäcker nya grejer hela tiden, och man kan också testa sin förmåga att hitta nya grejer och se om man har tålamodet att leta fram nya roliga grejer, och kanske hittar man nya pusselbitar till storyn också ;)
Spelet får högsta poäng från mig!

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10