Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGun

Xbox
Gun
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  11 november 2005
 • Utvecklare
  Neversoft Entertainment
 • Antal ägare
  91
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.1 8.4

Speltest av Lallo92

Inskickad av Lallo92 den 02/07 -07 12:58

Handling / story / vad man gör i spelet
Man heter Colton White och hans far Ned White lever i Montana och året är 1880. Man ska komma till en färja och åka igenom floden Missouri. Men på vägen dit får man träna lite. Man får träna att skjuta och använda pistolerna på ett sätta som man inte kunnat tro va möjligt. Men sen när man kommer på färjan händer nåt som ingen har räknat med. Massa banditer kommer på båten och dödar alla i sin väg. Men Colton (du) och Ned gör motstånd men efter ett tag så sprängs färjan men du överlever men det gör inte Ned. Du vaknar sedan upp av en man vid namn Tom. Han lär en att rida men sen säger han om man klarar att döda alla vargar så får man hans häst. Man klarar det men då säger Tom att han aldrig skulle ge bort sin häst men han kommer att ta ditt liv. Han är igentligen ledaren i en liten bandit grupp och man får ta och försvara sig genom att döda dom. Men sen efter det så får man åka till Dodge City där man träffar Jenny, och efter det så börjar hela äventyret efter hämnd på ledaren som ledda bandit gänget som dödade ens far.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet va väldigt lätt. Easy och Normal va nästan för lätt. Men Hard blev en liten utmaning och Insane kändes som omöjligt att klara eftersom man nästa dog av ett skott av alla fiender. Men när man väl hade klarat det så kändes det väldigt skönt.
Men spelet i sig va väldigt bra gjort men landet som man är i är väldigt litet men dom har gjort det bra ändå att dölja alla ställen så första gången man spelar det tänker man inte att man har vart där innan men andra gången så kan man allt utan till.

Betyg till spelet
Grafiken är strålande. Men den är inte världsklass men den är strålande för man ser små detaljer som man ser i dom flesta spelen men dom har gjort en väldigt snygg himel och när röken kommer ut ur skorsstenarna ser det värkligt ut. En nia
Spelkänslan är också ganska bra. Den är faktiskt jätte bra för man känner sig som en Cowboy när man spelar det när man rider omkring och dödar efterlysta eller bara hjälper andra. Men spelkänslan får en åtta.
Ljudet är riktigt bra. När man rider hör man hur hästen gnäggar och när man skjuter låter det riktigt bra. Ljudet får en nia.
Hållbarheten är det dåligaste av allt för spelet tar slut väldigt snabbt. Om man varvar det många gånger så blir det bara tråkigare och tråkigare och när man har klarat det på Insane så orkar man inte spela det mer. Men hållbarheten får en sjua.

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 8