Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Grand Theft Auto: San Andreas

Xbox
Grand Theft Auto: San Andreas
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    10 juni 2005
  • Utvecklare
    Rockstar North
  • Antal ägare
    502
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8.4

Speltest av dragonsword

Inskickad av dragonsword den 18/03 -06 23:28

Handling / story / vad man gör i spelet
Grand Theft Auto San Andreas handlar om Carl Johnson som reser hem till San Andreas för att vara på sin mammas begravning. Men när han skall ta taxin till Grove Street kommer polisen och arresterar honom. De säger att han har mördat en politiker och säger att han inte får lämna San Andreas. De stannar vid Ballas territorium. Balla är ett rivalgäng till Orange Grove Street Family. I Grand Theft Auto San Andreas kan man som i de tidigare spelen skjuta med maskinpistoler och attackera folk på gatan.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker om detta spelet eftersom man kan göra många olika uppdrag. Man kan köra lastbil och spela på kasinon och få väldigt många uppdrag av CJ:s vänner och kontakter som man kan få kämpa på. Jag gillar att man kan ha så mycket pengar och få köra väldigt många olika bilar. Man kan styla dem hos olika garage. Även den bil som inte ser så fräck ut kan bli en riktig sportbil.

Betyg till spelet
Jag gillar grafiken. Om man jämför med Grand Theft auto Vice City så är det en otrolig förbättring. Det är verkligen värt att köpa Grand Theft Auto San Andreas eftersom spelkänslan är väldigt bra. Kontrollen man har i styrningen i bilarna är mycket bättre och polisen som jagar en när man bryter lagen är verklighetstroget. Ljudet är bra. Man hör vad CJ säger och skillnader på Shotguns, Sub Machine Guns och pistoler. Det finns flera olika maskinpistoler och vanliga pistoler. Hållbarheten är fantatiskt bra efter som det finns minst 100 olika uppdrag och man inte har lust att göra uppdrag kan man bara åka runt och skjuta i den otroligt stora världen. Det finns 3 olika delstater som man gör uppdrag i. Man kan se i början att det är 3 olika delstater som är väldigt stora. Jag gillar verkligen det här spelet.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10