Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Grand Theft Auto: San Andreas

Xbox
Grand Theft Auto: San Andreas
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    10 juni 2005
  • Utvecklare
    Rockstar North
  • Antal ägare
    502
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8.4

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 31/08 -05 09:53

Handling / story / vad man gör i spelet
Grand Theft Auto San Andreas. Gta san andreas är ett roligt spel mycket våld och blod är i spelet ålder på spelet är 18 och uppåt. Det spelet går ut på att du ska göra en massa uppdrag som i dom gamla spelen fast andra uppdrag. Roligt multiplayer spel finns i spelet bara hitta bara den gömda symbolen den är röd och så är det två gubbar i den symbolen och den rullar i en ring. Själva spelet är jätte roligt jag Rekomenderar att testa spelet om du vill.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är jätte roligt. Det bästa med spelet är att man kan köra mulitiplayer så behöver inte den andra sitta och kolla i tv hur du kör. Det näst bästa med spelet är att man kan göra mycket mer saker som T.ex. mer ut rymme roligare stad bättre vapen nya bilar kläder affärer och lite mer. Det dåligaste med spelet är att det fortfarande är lite tecknat det tycker jag borde man ändra.

Betyg till spelet
Grafiken. Grafiken på spelet är inte dirket den bästa men bra är den lite tecknad det ska man ändra så den får en 7 av mig.

Spelkänslan. Spelkänslan är bra tycker jag när man kommer in i spelet så är det jätte roligt vissa spelar det i timmar så den får av mig en 10.

Ljudet. Ljudet är väldigt bra men när man kör vissa bilar på spelet så hörs dom som en motorcykel det tycker jag är dåligt rästen är jätte bra med ljudet så den får en 10 av mig.

Hållbarheten. Hållbarheten är inte så bra eftersom spelet kan lätt gå sönder om man inte behandlar spelet så som man ska men ändå tycker jag att hållbar heten är väldigt bra så den får en 10 av mig.

MVH//Blixt_fusk88.

Totalbetyg: 9 Ljud: 9 Grafik: 7 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10