Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Grand Theft Auto: San Andreas

Xbox
Grand Theft Auto: San Andreas
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    10 juni 2005
  • Utvecklare
    Rockstar North
  • Antal ägare
    502
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8.4

Speltest av _Marwin_

Inskickad av _Marwin_ den 29/08 -05 11:26

Handling / story / vad man gör i spelet
GTA : San Andreas Handlar om att man är en man som heter Carl Johnson (även kallad CJ). Han har precis åkt tillbaks från Liberty City till Los Santos, San Andreas för att hans mor har blivigt skjuten och så småning om dött. I Los Santos återförenas han med sin bror, sin syster och sina gamla vänner. I spelet ska man utföra en massa uppdrag som handlar bland annat om Pengar, Hat och Hämnd.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är väldigt bra gjort och att man får den där känslan om att vara med i ett gäng som hyser agg mot andra gäng. Väldigt bra gjorda uppdrag. Vissa uppdrag svårare än dom andra men helt klart bra gjorda. Jag tycker att spelet är bra gjort precis som föregångarna GTA: Vice City, GTA: 3, GTA: 2, GTA.

Betyg till spelet
Grafik gav jag en 9:a för att den är riktigt skön. Om man åker bil, går eller skjuter mot någon så ser det riktigt verkligt ut. Spelkänsla gav jag en hel 10:a. När man åker bil och lägger gasen i botten så får man en riktig "Rallykänsla". När man är i en skjutstrid så får man en riktig "Militär" Känsla. Även om man blir träffad stor del av tiden så tycker man nästan att man är oövervinnlig. Ljud gav jag en smärre 7:a för att det låter ok när man kör bil t.ex. Men när man skjuter låter det mer "Gummiaktigt" med vissa vapen. Vissa som läser detta tycker säkert att "Gummiaktigt" är fel ord men jag tycker att vissa vapen låter annorlunda än som dom skulle ha låtit i verkligheten. Hållbarhet gav jag en låg 6:a för att när man t.ex kör bil snabbt och har polisen bakom sig så börjar spelet lagga och hacka upp sig. Ibland får man t.o.m starta om det.

Totalbetyg: 8 Ljud: 7 Grafik: 9 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 10