Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Forza Motorsport

Xbox
Forza Motorsport
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    5 maj 2005
  • Utvecklare
    Microsoft
  • Antal ägare
    163
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 9.4

Speltest av IverZon

Inskickad av IverZon den 14/12 -05 20:42

Handling / story / vad man gör i spelet
Forza Motorsport handlar om att köra race inom bilvärlden. Man kör inte några streetrace eller sånt. Man börjar på level 1 och efter varje race så får man en summa pengar som läggs till, och tills slut när en stapel blivit helt gul så går man upp i level. Man kan också får bilar när man vunnit race som man trimmar med de pengar som man har tjänat. Man kan också köpa olika bilar.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det här spelet är roligt för att man tröttnar inte på det. Grafiken är ganska så skön. Ljudet är ganska likt som det är på rikrigt och man turbon och sånt så som sagt tycker jag att både ljud och grafik är bra. Spelkänslan på spelet tycker jag är bra för när man kör så är det väldigt verkligt och man sladdar verkligt och sånt. Jag tycker att spelkänslan är riktigt bra. Hållbarheten tycker jag är väldigt bra den också eftersom att köra en karriär inte tar en vecka utan kanske nån månad eller mer. Det finns ju så mycket olika saker så man tröttnar inte på det och det hackar aldrig. Bra hållbarhet

Betyg till spelet
Mina Betyg: Jag ger grafiken en 9a för den är strålande bra. Ljudet ger jag också en 9a för det är också väldigt verkligt. Spelkänslan ger jag nog också en 9a för att man kommer nästan in i en motorsports värld med bilar så det blir en 9a där. Faktist får spelets hållbarhet en 9a den också för man som sagt tröttnar inte på spelet. Detta spel är värt att köpa om du gillar spel med bilar.

Totalbetyg: 9 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9