Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











FIFA Street

Xbox
FIFA Street
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    11 mars 2005
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    148
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.9 8.1

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 24/02 -06 13:34

Handling / story / vad man gör i spelet
FIFA Street handlar om att man ska trixa med bollen så mycket som möljigt det handlar inte om att göra mål utan vem som kan göra de snyggaste trixen. I FIFA Street är allting tillåtet. Man kan också köra Rule The Street då ska man göra en spelare och bilda ett lag och bli världens bästa Street lag. När man köper spelare får man inte de på en gång utan man måste utmana det laget om en match den som vinner får spelaren. Man kan spela i många olika städer som Barchelona, New York, Lonadon och många fler.

Vad jag tycker om spelet
Jag Tycker FIFA Street är ett jätte roligt spel. man kan göra ett eget stjärnlag som man kan sätta in vilken spelare som helst i. När FIFA Street 2 kommer  tror jag  att spelet kommer att bli mycket bättre. I spelet kör man bara fyra spelare en målvakt, en back, en mittfältare och en anfallare.Om man gillar FIFA spel ska man köpa FIFA Street.

Betyg till spelet
Grafiken är väldigt bra man känner igen spelarna när man ser de den får en 8:a i grafik. Spelkänslan är bra men vissa trix är overkligaden får en 6:a i spelkänsla. Ljudet är bra man hör hur skotten susar förbi den får en 8 i ljud. Spelet hackar aldrig det har aldrig nått fel med med FIFA Street spelet.

//MVH Arsenal95//

Totalbetyg: 8 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 6