Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











FIFA Football 2005

Xbox
FIFA Football 2005
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    8 oktober 2004
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    227
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.9 8.8

Speltest av CoolHamp

Inskickad av CoolHamp den 20/05 -05 18:30

Handling / story / vad man gör i spelet
I spelet FIFA 2005 ska man helt enkelt spela fotboll. I början får man göra en egen spelare. Sedan kan man gå till "Karriärläget" och spela ungefär som Total Club Manager fast man spelar matcherna själv. Man väljer vad ens tränare ska heta och hur han ska se ut sedan är det bara att börja spela. Man kan inte välja de allra bästa lagen som t ex Arsenal, Real Madrid och Barcelona. Man måste börja i ett mindre lag i början och jobba sig uppåt tills man når den absoluta stjärntoppen. Under tiden kan man byta lag från en liga till en annan. Man kan köpa och sälja spelare nästan hur man vill, fast t ex Ronaldinho vill ju inte bli köpt till typ Elfsborg eller något annat allsvenskt lag. Ett tips är att köpa i från den brasilanska ligan eftersom de flesta spelarna är bra där och accepterar ofta bud från andra klubbar.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det här spelet är okej. EA Sports (tillverkarna) har verkligen gett "svar på tal" mot kritiken som gavs till FIFA 2003 och FIFA 2004. Jag tycker däremot (fortfarande) att man kanske skulle ha en kameravinkel som filmar lite närmare planen så man verkligen kan se den underbara grafiken. Men när man har spelat spelet ett tag kan man nästan kommentatorernas repliker utantill eftersom de nästan alltid säger samma sak.

Betyg till spelet
Mina betyg blir ändå rätt höga eftersom spelkänslan är helt fantastisk och grafiken är bra. Ljudet får pluspoäng eftersom det finns en jukebox där man kan ta bort de låtar som man tycker är dåliga. Det här spelet är till för alla åldrar, speciellt de som gillar fotboll. Problemet är att man tröttnar på spelet om man har spelat det i några månader. Men man får tillbaka lusten efter en vecka eller två. //CoolHamp

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 8