Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











FIFA Football 2005

Xbox
FIFA Football 2005
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    8 oktober 2004
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    227
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.9 8.8

Fler fusk

Tips

Inskickat av dragonsword den 21/06 -05 21:40

Ett tips:
klicka på L (Vänstra trigger, den där bak på kontrollen)
så börjar dina medspelare springa. När de sträcker upp handen, slå passningen med Y. Om passingen inte bryts så har du en stor chans att komma fri mot mål. 

Om du har ett lag i form i Career Mode kan du klicka på "Simulate next match" Då går spelet av sig själv och du följer matchen utan att spela den.
Man kan hoppa in i matchen när man vill eller behövs.
I andra halvlek kommer spelet själv utföra byten så om man inte vill ha det, så bör man hoppa in i början av andra halvlek(eller tidigare).
Grejen med detta är att man skall spara tid och inte behöva spela hela matchen om man redan har avgjort den i första halvlek.
Det kan ju bli väldigt tröttsamt att spela matcher då.

"Uppgrades":

Man kan uppgradera laget man har om man vinner. Då får man poäng som man kananvändapå olika saker. Det viktigaste är Striker(anfallare),Midfielder(mittfältare),Defence(försvar) och Goalkeeper(målvakt)coach(tränare). Och konditionen, som gör att spelarna orka springa mera och hur mycket de återhämtar sej efter varje match"Fitness coach".


"Finance Department" är för kostnaden av dina spelare och spelarna av de andra lagen kostnad på "Transfer Market"(Där man köper och säljer spelare). "Scouting staff" är informationen du får om resten av spelarna i dem andra lagen. "Medical staff" är för hur lång tid det tar för en skadad spelare att komma tillbaka i spel.

Fusket har betyget 2.75 (8 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.