Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











FIFA 07

Xbox
FIFA 07
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    29 september 2006
  • Utvecklare
    EA Sports
  • Antal ägare
    125
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 10

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 19/01 -07 21:19

Handling / story / vad man gör i spelet
Det här är det nyaste FIFA spelet från Ea sports. Nu är spelet mycket förbättrat och har några nya funktioner. Nu kan man skapa egna lag och det är svenska kommentatorer i spelet. Det har även kommit nån ny liga till spelet. Själva spelet under en match är sig likt förutom att målvakterna rör sig mer som en riktigt målvakt nu. Karriärläget är inte så där jätte förbättrat förutom att pengarna som spelarna kostar är verkligare nu.
Det finns inte så jättemycket mer en att man kan köra träningsmatcher och spela på xbox live. Rörelserna är lite mer verkliga nu och skotten är mycket häftigare en förut. Nu kan man göra olika rörelser när man skjuter som cykelspark och klackar.

Vad jag tycker om spelet
Ett FIFA spel som har förbättrats sen förut. Kul att man nu kan göra egna lag och att spelarna kostar som dom gör på riktigt ungefär. Det är också dom nya målvaktsrörelerna som gör spelet roligare. Men naturligtvis också dom svenska kommentarorerna. Dom gör spelet till det bästa FIFA spelet någonsin. Jag rekommenderar det här spelet för er som gillar fifa och vill testa något nytt.

Betyg till spelet
Grafiken är jättebra. Väldigt verkliga rörelser och skott. Själv grafiken på spelarna är dock sig lik sen tidigare fifa spel. Spelkänslan är superbra. Med dom svenska kommentatorerna och dom nya rörelserna gör spelet jätteroligt. Ljudet under en match är jättebra och även många bra låtar i menyn. Hållbarheten är jättebra. Man kan spela spelet väldigt länge utan att sluta.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10