Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inFIFA 06

Xbox
FIFA 06
 • Genre
  Sport
 • Releasedatum
  30 september 2005
 • Utvecklare
  EA Canada
 • Antal ägare
  181
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 9.2

Speltest av barcaaaaaa

Inskickad av barcaaaaaa den 20/01 -06 18:44

Handling / story / vad man gör i spelet
Det börjar med att du ska skapa en profil.Med den kan man vinna titlar och få poäng att låsa upp saker i fan-shopen.Sen kan man vara med om att vara manager för visa klubbar. För att kunna vara 5 stjärniga lag så måste man låsa upp karriärlag i fan shopen.Sen så kan du kalla in massa av dina kompisar och köra Fifa Lounge då tar man upp kampen om en liten serie kan man säga ja det är typ det man gör.

Vad jag tycker om spelet
Det är jätte fränt spel det är det bästa Fifa spelet som just nu har kommit ut. (kanske inte ni tycker men så tycker i alla fall jag)Det är bara så bra mer har jag att säga om vad jag tycker om spelet.Här kommer det det är häftigt och kö karriärläge även att kö med kompisar är jättekul på Fifa Lounge .

Betyg till spelet
Den så bra grafiken gör spelkänslan så härlig så det är inte sant man kan sitta i flera timmar och spela utan att trötna.Ljud-ett är så häftigt med spelare som gör mål och all annan musik ja a det är jättebra.Hållbarheten är hyfsad tycker jag jag fick mitt i julklapp men det har redan börjat bli lite små reper.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10