Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Fahrenheit

Xbox
Fahrenheit
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    9/9
  • Utvecklare
    Quantic dream
  • Antal ägare
    30
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 8.9

Speltest av ROCKSTARTER

Inskickad av ROCKSTARTER den 23/03 -08 12:13

Handling / story / vad man gör i spelet
I detta spel så får du både spela som den halvt kriminella Lucas Kane och dom två poliserna Carla och Tyler.

Spelet börjar med att Lucas Kane sitter gömd inne på en toalett när en äldre man kommer in. När den äldre mannen ska tvätta händerna så dyker Lucas upp och hugger honom.

Efter att ha huggit mannen 3 gånger så händer det nåt med Lucas hjärna vilket gör att han inte vet vad han har gjort. Lucas Kane blir förtvivlad över liket från den äldre mannen.

Härifrån så får du börja spela. Det gäller så fort som möjligt att gömma undan liket och gömma alla bevis för poliserna och gå därifrån.

En stund efteråt så dyker Carla och Tyler upp och då gäller det för dig att hitta så mycket bevis som möjligt. Allt du gör i spelet har betydelse.

Vad jag tycker om spelet
Detta är mitt favoritspel. Det jag gillar mest med detta spel är att dom har byggt upp allt som en film och du får leda handlingen framåt.

Det är synd att dom inte har gjort grafiken bättre för om dom hade gjort det så hade detta spel nog utklassat nästan alla spel på Xbox och Ps2 tror jag.

Dom enda knapparna i detta spel är analogspakerna och L och R. Du går med vänster Analog spak, väljer svar och aktiviteter med högra och resten får du se själv.

Betyg till spelet
Grafiken får en sjua. Det är ganska bra grafik i miljön och när man spelar men i mellanscenerna så bli det en ganska stor besvikelse.

Spelkänslan får en tia. Man lever sig in i detta spel som man gör i en spännande film. Minsta lilla sak du gör har betydelse.

Ljudet får en tia. Musiken har aldrig varit bättre i ett spel någonsin. Alltid perfekt musik till varenda händelse i spelet.

Hållbarheten får också en tia för man tröttnar aldrig. Om man klarar spelet en gång så kan du köra om fast du väljer att köra spelet på ett annat sätt. Du förstår själv ifall du köper det.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 7 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10