Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Fahrenheit

Xbox
Fahrenheit
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    9/9
  • Utvecklare
    Quantic dream
  • Antal ägare
    30
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 8.9

Speltest av Devilinside

Inskickad av Devilinside den 26/09 -05 08:00

Handling / story / vad man gör i spelet
Du tar kontrollen över tre olika karaktärer.
En helt vanlig medborgare vid namn Lucas Kane och två poliser, Carla Valenti och Tyler Miles. Alla med sina problem och behov. Om man inte ser till att hålla sin karaktärs mentala hälsa på top kan det sluta med självmord.
Nästan alla val man gör i spelet påverkar detta. Om du tillexempel avlyssnar en telefonsvarare och får dåliga nyheter så påvärkas din mentala hälsa negativt.
Du börjar som Lucas Kane som precis återfått sitt medvetande och upptäcker att han begått ett hemskt mord. Desperat och i chock måste du genast undanröja så många som möjligt av bevisen som kan binda dig till brottsplatsen. Kane måste sedan försöka hitta anledningen till hans handlande. sammtidigt som han unviker att bli funnen av polisen. Men man måste tänka efter, ska jag torka upp blodet med mopen, men efterlämna mina fingeravtryck. Sådana val påträffar man nästan hela tiden i Fahrenheit. Spelet övergår sedan också mycket i att med hjälp av styrspakarna unvika faror, diverse akrobatiska rörelserna.

Vad jag tycker om spelet
Fahrenheit är relativt snyggt, tycker att dom kunde jobbat lite mer på grafiken. Kameravinklarna är inte alltid de bästa. Och kontrollerna kan vara lite sega. Trots detta så är Fahrenheit ett riktigt roligt spel, dels är storyn mycket bra upplagd, alla val och möjligheter är också ett stort plus. Te.x. misslyckas du med några knapptryckningar så får du inte alla de svars alternativen som du skulle fått annars, vilket kanske påverkar dinn mentalitet negativt. Faighting scenerna flyter på bra och med diverse matrix rörelserna så blir de riktigt läckra.

Betyg till spelet
Grafiken i Fahrenheit är bra, men de kunnde ha lagt ner lite mer tid på den. Men flyter på bra.
Spelkänslan är också bra när det gäller att leva sig in i spelet, det känns som om polisen kommer dig närmre och närmre hela tiden. Men kontrollen kan ibland kännas lite klumpig.
Ljudet är mycket bra. Har inget mer direkt att tillläga.
Hållbarheten, mycket bra du kommer vilja spela om spelet just för att det finns så många möjligheter att lösa dina situationer på. Och det är ett beroendeframkallande spel.
Allt som allt är Fahrenheit verkligen värt sina pengar.

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 7