Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Fahrenheit

Xbox
Fahrenheit
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    9/9
  • Utvecklare
    Quantic dream
  • Antal ägare
    30
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 8.9

Speltest av Scrot

Inskickad av Scrot den 23/09 -05 10:33

Handling / story / vad man gör i spelet
Man börjar att spela som en kille som är i trans på nått sätt och han mördar en äldre man sen är det hela i gång man kommer tillbaka till värkligheten och märker att man har mördat en man.Man ska då gömma liket,kniven som är vapnet man döda han med.Du kommer även att inom en snar framtid efter det få spela som poliserna som ska spåra upp han som mördade mannen "du" du har nyligen gjort slut med din flickvän. När du kommer till jobbet kommer de att hända mystiska saker du kommer drömma å se massa konstiga varelser. Du kommer även att få komma tillbaka till din barndom å spela som ung grabb och hjälpa dina vänner ur en svår knipa på en militärbas. Jag personligen är på militärbasen nu har inte kommit längre och då har ja bara klarat 20% av story mode.Det tuffaste av allt är att man ska gömma saker hitta saker som ett dektektiv spel.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är mycket väl gjort och snyggt. Det är lite svårt att komma igång med kontrollerna men då man väl har lärt sig dom så flyter de bara på. Jag satt 4 timmar på en gång men börja lira sent i natt och skulle på skola idag men jag satt så länge ja kunde ville inte sluta spela men skolan är viktigare och man kan ju alltid spara på ett spel så det är bara att komma hem och fortsätta att spela. Jag personligen tycker att de är lite konstigt att dom bara satt +16 på detta spel jag tycker 18 år är mycket mer rimlig ålder för de är trots allt en hel del våld + att de är lite små skrämmande att sitta själv mitt i natten och lira men som tur va slapp jag göra det =).

Betyg till spelet
Grafiken är helt undebar.

Spelkänsla känns som om man är med lite själv som en dektektiv.

Ljudet är helt ok

Det håller än så länge för mig i alla fall kommer nog tillbringa ett antal timmar till att hjälpa mördaren på frifot och som polis leta reda på honom "dig själv".

Det håller än så länge de är rätt svårt redan på easy som jag kör på nu.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 8 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10