Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Fable: The Lost Chapters

Xbox
Fable: The Lost Chapters
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    21 oktober 2005
  • Utvecklare
    Lionhead Studios
  • Antal ägare
    185
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.7

Speltest av Itchy

Inskickad av Itchy den 06/02 -07 21:04

Handling / story / vad man gör i spelet
Genre: Rollspel
Utvecklare: Lionhead Studios
Release datum: US: 20 Oktober, 2005

Spelet centrerar på en liten pojke som bor på landsbyggden i en by som heter Oakvale i landet Albion. Efter att hans pappa mördats av banditer och byn bränts ner får han följa med trollkarlen Maze till "The Heroes Guild" där du tränas att bli en riktig krigare. I spelets gång är det du som bestämmer vad din gubbe har för framtid, god eller ond. Gör goda gärningar du blir god. Hugg ihjäl folk och sno, du blir ond.

Vad jag tycker om spelet
Helbra idé av Lionhead Studios att göra så man kan vara ond eller god. När jag spelade spelet valde jag att vara snäll, det lönar sig alltid. Jag gillar spel där man kan bära olika kläder, rustningar, vapen och föda. Alla sidouppdrag gör spelet extra bra, om du inte klarar något huvuduppdrag så hittar du säkerligen massvis med sidouppdrag du kan göra.

Betyg till spelet
Grafik
Mycket fin miljö men jag slår vad om att dom kunde lagt ner lite mer tid på gubben man styrar. Men nu ska jag inte klaga, grafiken får en solklar 8.

Spelkänsla
Mycket bra spelkänsla och kontroller. Gubben rör sig väldigt bra till knapptryckningarna. Ganska lätt styrning.

Ljud
Spelutvecklarna har verkligen gjort en fullträff när det gäller spelets ljud. Bakgrunds musiken är helatiden lugn och harmonisk. Alla andra ljud i spelet är dock inte lika bra men det funkar att spela med. Väldigt stark 8.

Hållbarhet
Spelet borde ju nomineras till ett utav världens längsta spel. Själv har jag klarat alla huvud uppdrag men är inte ens nära att ha klarat spelet till 100%.
----------------------------------------
Bästa spelet till Xbox, eller?

Totalbetyg: 8 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 7