Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Fable: The Lost Chapters

Xbox
Fable: The Lost Chapters
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    21 oktober 2005
  • Utvecklare
    Lionhead Studios
  • Antal ägare
    185
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.7

Speltest av jo3

Inskickad av jo3 den 05/10 -06 16:13

Handling / story / vad man gör i spelet
Man börjar som en liten grabb i en stad som heter Oakvale när hans syster fyller år så man ska fixa en födelsedagspresent åt henne. För att få det så måste man göra olika saker så man får pengar till den, det man gör leder en antingenmot den mörka- eller ljusa sidan. Senare så blir staden attackerad av banditer och en som heter Maze kommer och räddar en och tar med en till Heroes Guild. Där tränas olika personer till att bli hjältar. När man kommer dit så träffar man en som heter Whisper en tjej som också tränar där för att bli en hjälte. Senare när man har träffat hon så börjar träningen först är det att man ska slå på en docka några gånger, efter det så får man en båge och ska skjuta på tre andra dockor tills man får över de poäng som behövs för att klara träningen. Sen är det den sista träningen magi där man får en magi attack: Thunder, nu när man har den så ska man skjuta el på dockor för att slå en viss poäng för att fortsätta. När man har gjort alla träningarna så ska man möta Maze i Guild Woods först så ska man slå på han med svärdet några gånger, sen säger han att man ska skjuta båge på han gör det några gånger tills han säger att man ska andvända magi på han. Gör det tills han säger at man har klarat provet och man kan gå ut och börja uppdragen, men först så ska man gå upp i level genom att antingen ta styrka, skills eller magi. När man har gjort det så börjar första uppdraget att man ska döda en getingdrottning vid Picnic Area, för att komma dit så ska man bara gå ut sen så kommer en man och han ska man följa efter till Picnic Area. När man gjort uppdraget så ska man till Bowerstone South och prata med Maze, efter det så kan börja göra de lite svårare uppdragen.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är jättebra för att man själv kan välja om man gå den mörka- eller ljusa sidans väg, sen kan man också själv välja vad man vill vara för något. Antingen om man vill vara magiker och vara bra på magier, om man vill vara en krigare och ha mycket i styrka och liv eller om man vill vara bra på skills som tex. fart med svärdet när man attackerar, pricksäkerhet på båge eller kunna smyga bättre. Själv så tycker jag att man ska hålla sig till styrka för att man kommer att behöva det längre fram i spelet, men det är vad jag tycker.

Betyg till spelet
Grafiken är bra för att man ser alla små detaljer i spelet som gör det lättare att spela. Spelkänslan är jätte bra för jag tycker att man kan nästan leva sig in i spelet. Ljudet är bra för att man hör allt som man behöver för att kunna fortsätta spela. Hållbarheten är bra för när man har klarat ut spelet flera gånger så kan man fortsätta spela det och man tröttnar nästan aldrig tycker jag.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10