Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Fable: The Lost Chapters

Xbox
Fable: The Lost Chapters
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    21 oktober 2005
  • Utvecklare
    Lionhead Studios
  • Antal ägare
    185
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.7

Speltest av suede_killer

Inskickad av suede_killer den 25/07 -06 11:58

Handling / story / vad man gör i spelet
Fable the lost chapters är ett rollspel som går ut på att man är en person någon gång på medeltiden -mer som en fantasy värld- och utför uppdrag åt olika personer. Det du gör förändrar ditt utseende och hur folk reagerar i din närhet.
spelet börjar när du är en liten pojke i staden Oakvale och din pappa vill att du ska utföra goda gärningar så att du tjänar pengar och kan köpa en födelsedags present till din syster.
staden blir plundrad av banditer och din pappa dör, en person som heter maze kommer och räddar dig precis innan en bandit hinner hugga huvudet av dig.
sen blir du presenterad för de andra hjältarna och ditt äventy kan börja.

Vad jag tycker om spelet
Detta spel är ett roligt rollspel med bra handling och spelkänsla, det är nära verkligheten -med undantag för de konstiga monstren- och allt man gör påverkar ens framtid, om du gör tillräckligt med onda handlingar kan du få horn och röda ögon, men om du väljer att vara god kan du få en gloria ovanför huvudet och fjärilar runomkring dig.

Betyg till spelet
Grafik:
Grafiken var inte toppklass men inte heller dålig, det ser inte ut som DOOM precis men det är inte den bästa grafiken man sett.

Spelkänsla:
En riktigt fin spelkänsla man lever sig verkligen in i spelet

Ljud:
Ljudet är ionte heller toppklass men det är bra och ganska bred variation t.ex i städerna kan man höra hundar som skäller och barn som leker men i mörka skogen är det en lite läskigare melodi.

Hållbarhet:
SUPER, man kan spela hur länge som helst och man tröttnar inte. det finns alltid något att göra, man kan ragga på tjejer, döda monster, visa sina troféer, slåss mot byborna, gifta sig eller bara göra uppdrag. Ett stort utbud av möjligheter!

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9