Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Fable

Xbox
Fable
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    8 oktober 2004
  • Utvecklare
    Big Blue Box
  • Antal ägare
    529
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 8.9

Speltest av Friendlord

Inskickad av Friendlord den 15/01 -06 21:27

Handling / story / vad man gör i spelet
Man börjar med att man ska göra goda gärningar för att få lite pengar till sin systers födelsedagspresent. Efter man gett presenten så kommer banditer till staden där man bor, och river staden totalt. Senare så träfar man Maze som frågar om man vill följa med till ett träningsslott, Heroes guild. Sedan så får man lära sig att slåss, skjuta med pilbåge och använda magier. Man kan också göra goda och onda gärningar.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att Fable är ett bra spel för att man kan göra så mycket saker, bli tatuerad, bli klippt, köpa saker, ta saker och sånt. Speciellt är det bra för att man kan göra både goda och onda gärningar. Och att man får horn när man blir ond, och ljust hår och gloria när man är god är verkligen coolt.

Betyg till spelet
Jag tycker att det är en otroligt bra grafik, den är helt fantastisk! Spelkänslan är nästan lika bra som grafiken, men kan bli bättre Ljudet är ganska hyfsat, men det kan alltid bli bättre. Hållbarheten är ännu bättre än grafiken, man kan - med 100% säkerhet - hitta nya saker varje gång man spelar det.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 8 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9