Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Fable

Xbox
Fable
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    8 oktober 2004
  • Utvecklare
    Big Blue Box
  • Antal ägare
    529
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 8.9

Speltest av Ribbis

Inskickad av Ribbis den 01/01 -06 04:16

Handling / story / vad man gör i spelet
Fable är ett rollspel som är väldigt bra. Det börjar med att pappan väcker en när man dagdrömmer och han påminner en om att köpa en present till sin syster, då börjar hela spelet. Handlingen går ut på att man ska välja mellan att vara ond eller god och klara av Quest och leta reda på sin syster. Man ska döda Hobber, Wasps, Banditer, troll och undead. Man kan köpa en massa kläder, Armor, Vapen, Potions m.m.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det är det bästa som jag har spelat och ganska utmanande första gången och man tröttnar aldrig på det. Två av dom bästa sakerna är att det finns så många valmöjligheter och alternativ. När man har spelat det ett tag så förstår man handlingen och vad man ska göra. Det är bra att man kan tillexempel öppna skattkistor och döda traders och vakter.

Betyg till spelet
Spelet får 8 i grafik för att det är en strålande natur och fina gamla hus som fanns på riddartiden. Det får inte 10 för att det finns vissa bugar och för att man bär kalsonger med Engelska flaggan på. Spelet får 9 i spelkänsla för att man lever sig in i spelet och det är enkla kontroller och bra spelkänsla. Spelet får en 7 i ljud.

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 7 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9