Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Fable

Xbox
Fable
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    8 oktober 2004
  • Utvecklare
    Big Blue Box
  • Antal ägare
    529
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 8.9

Speltest av Fable_basse

Inskickad av Fable_basse den 25/08 -05 10:30

Handling / story / vad man gör i spelet
du börjar som pojke i en liten by (oakvale). Efter ett tag när man har gjort vissa uppgifter och gett presenten till sin syster så kommer det andits till byn för att förstöra och leta upp denna familjen. Han mor och syster försvinner dom tros vara döda. Han kommer till ett ställe som heter the guild där han får lära sig olika egenskaper som han ska ha som hjälte. Han får senare reda på att hans syster lever och försöker leta reda på henne och i det tillkommer de massa uppdrag man måste göra för att hitta sin mamma respektive syster.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är super de e hur bra som helst inte minst handlingen i de. Och just att man kanfortsätta spela efter man klarat bossen (jack of blades). det bästa på gela spelet e ju arenan den e ju klart bäst. De som e lite sämre e att sista bossen (jack of blades) är väldigt enkel om man jämför me dom andra gubbarna man möter det tyckte iallafall jag.

Betyg till spelet
Grafiken är näst intill bäst förutom vissa små detaljer. Spelkänslan e väldigt bra fast den faller lite i slutet när man kör mot jack of blades. Ljudet e inte dåligt men inte de bästa heller klart man tycker de e spännande när man transporterar dom två köp männen i darkwood första gången men gör man de en gång till vet man redan på ett ungefär hur man ska göra för att ta sig igenom rel<tivt enkelt. spelet e helt underbart man skulle kunna spela de om å om igen för de e så roligtr man kan göra nya grejor varje gång.

Totalbetyg: 9 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9