Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Fable

Xbox
Fable
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    8 oktober 2004
  • Utvecklare
    Big Blue Box
  • Antal ägare
    529
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 8.9

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 08/07 -05 14:01

Handling / story / vad man gör i spelet
Du börjar i din stad och den blir nedbränd, och så hjälper en kille som heter Maze dig. Han för dig till heroes guilden för att träna dig till en "hjälte". När man dödar en motståndare så får man experience så att man kan sticka till guilden för att öka t.ex sin styrka eller sitt liv eller skaffa en ny magi.
Men du ska göra alla missions och sedan döda en snubbe.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är roligt men den har fett många buggar som bara e jobbiga. När jag skulle vara med i en tävling så förlorade jag på direkten utan att ens slåss, skärmen blev bara svart och efter några sekunder sa dom att jag hade förlorat :(
Och nästan alla missions är tråkiga.
Men det som är bra med Fable e att man får många val möjligheter. Man kan vara god eller ond! Plus lite mer. Det finns typ som artifacts. Och så finns det många magier.

Betyg till spelet
Grafiken suger ofta, den är lite flummig, och blodet är typ fyrkantigt när det splattas upp. Spelkänlsan är bra när man styr sin gubbe, men dom skulle kunna göra vissa magier lite bättre men bara lite.
Ljudet? Har fable några ljud? Några stycken men inge direkta sånger. Kanske bara lite ljud vid heliga stunder. Men annars funkar ljudet bra med alla personer och vind och såntdär krimskrams.
Hållbarheten är inte så bra, man tröttnar efter ett tag.

Totalbetyg: 5.8 Ljud: 5 Grafik: 4 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 8