Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Fable

Xbox
Fable
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    8 oktober 2004
  • Utvecklare
    Big Blue Box
  • Antal ägare
    529
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 8.9

Speltest av OnePiece

Inskickad av OnePiece den 05/07 -05 12:02

Handling / story / vad man gör i spelet
Det handlar om en liten pojke som bor i en by, så kallad Oakvale. Det är hans syster födelsedag och den lille pojken ska samla ihop tre kronor och köpa en present till sin syster. Men när han köpt presenten, och ger den till sin syster (som leker på fälten) så kommer banditer och förstör och dödar i byn, banditerna tar pojkens mamma och syster till fånga. Dom dödar också pojkens pappa. Nu vill pojken hämnas sin pappa och rädda resten av sin familj.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är väldigt underhållande och spännande. Man förstår handlingen väldigt bra också. Jag gillar speciellt att man åldras, det tycker jag är väldigt bra gjort. Nåt som är festligt är också att man får horn i pannan när man gör för många onda saker, men om man gör goda saker så får man en gloria ovanför huvudet.

Betyg till spelet
En tia på grafiken för att det är så himmla bra gjort helt enkelt. Man känner sig nästan som om man själv skulle vara med i spelet, men det saknas pyttepyttelite till för att det ska bli en tia. Ljud är helt underbart, finns inget annat att säga. Hållbarheten är i superduperklass jag kan inte beskriva den.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9