Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











DRIV3R

Xbox
DRIV3R
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    21 juni 2004
  • Utvecklare
    Atari, Reflections
  • Antal ägare
    307
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 7.6

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 20/01 -07 22:30

Handling / story / vad man gör i spelet
I Driv3r så ska du spela en person som heter Tanner. Du kan göra många olika saker i spelet. Du kan välja att köra runt fritt i en av dom tre städerna Miami, Nice och Istanbul. När du kör fritt kan du gå runt och skjuta lite eller ta bilar. Du kan också leta efter personer så kallade Timmy Vermicellis. Dom kan du skjuta och det finns tio stycken i varje stad. När du hittat alla så kommer du att få en belöning.

Du kan också köra uppdrag också där du ska klara olika saker som att jaga skurkar och annat.

Vad jag tycker om spelet
Ett riktigt roligt spel men man ska inte vara för ung för att spela det. Det är väldigt mycket våld. Annars tycker jag spelet är riktigt roligt. Det är kul att ta bilar och köra runt i staden och fälla upp broar eller bara köra. Jag rekommenderar spelet för er lite äldre personer men inte för er mindre. Det är ovanligt mycket våld.

Betyg till spelet
Grafiken är väldigt bra måste jag säga. Mycket verkliga miljöer och detaljerade personer, byggnader, bilar. Spelkänslan är jättebra. Ett roligt spel med många olika saker att göra. Man kan spela spelet i timmar om det går bra. Ljudet är riktigt bra, bilarna låter häftigt och även andra ljud. Hållbarheten är världsklass. Man kan spela det här spelet väldigt länge och man tröttnar inte.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10