Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











DRIV3R

Xbox
DRIV3R
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    21 juni 2004
  • Utvecklare
    Atari, Reflections
  • Antal ägare
    307
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 7.6

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 01/09 -05 10:57

Handling / story / vad man gör i spelet
DRIV3R. Driver3 är ett jätte rolig spel serie det första spelt var driver driver2 dom två spelen var till Playstation2 nu har DRIVE3R kommit ut fast till pc ps2 ochy xbox som är välkdigt roligt. Spelet går ut på att du ska göra uppdrag som i alla gta spelen fast deta spelet kan se ut som gta fast det inte är grafiken ser inte ut som gta`s grafik och inte bilarna skaer som ser ut som på gta är motorcyklar vapnen lite av uppdragen och sånt typ. Spelet är rätt så våldsamt mycket svär ord och kan finnas lite blod spelet är för 16+ kan finnas svär ord också spelet kostar 399kr.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är jätte roligt bra och verkligt. Spelets grafik ser verklig ut jag tycker nästan att grafiken är bäst. Det bästa med spelet är att spelets grafik är jätte bra och att man fattar dirket vad spelet handlar om. Näst bästa med spelet är att man kan spela frit också med massa olika bilar med hjälp av fusk kan man ha en andra massa coola bilar. Det sämsta med spelet är att man måste gå in på meny för att spela uppdrag eller frit det tycker jag är jätte dåligt rästen är bra med spelet.

Betyg till spelet
Grafiken. Grafiken är jätte bra världsklass så jag ger grafiken en 10.

Spelkänslan. Spelkänlan är jätte bra man fattar allting nästan dom flesta sitter och spelar det i flera timmar.

Ljudet. Ljudet är inte det bästa då man får inte välja radiokanal i bilen sen ökar dom tempot när du har polisen efter dig det är dåligt fast allt annat är jätte bra så den får en 7 av mig.

Hållbarheten. Spelet håller jätte bra bara man behandlar spelet bra så kommer man ha kvar det längre så den får en 10 av mig.

Speltestet skrivet av Blixt_fusk88.

MVH//Blixt_fusk88.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 7 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10