Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Defender: For All Mankind

Xbox
Defender: For All Mankind
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
  • Utvecklare
  • Antal ägare
    5
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 7.3

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 04/02 -06 13:31

Handling / story / vad man gör i spelet
I Defender: For All Mankind spelar man en person som ska rädda världen från de onda rymdvarelserna Manti. I början har man 2 olika rymdskepp att välja emellan, Defender och Guardian. Men ju mer man spelar desto fler skepp får man. Man åker med sitt rymdskepp på olika planeter och skjuter ner Manti's rymdskepp, räddar kolonister (Personer som bor på planeten och har skapat en liten koloni.) från att bli muterade och gör uppdrag. För varje uppdrag får man poäng. För dom poängen köper man uppgraderingar till sina rymdskepp, såsom missiler eller sköldar.

Vad jag tycker om spelet
Det var ett roligt spel med många roliga uppdrag. Tyvärr var alla rymdskepp och sånt lite för smått. Det skulle varit lite större, tycker man. Det bästa med spelet var att klara en jättesvår bana som jag satt i flera dagar med. Det kändes så skönt att klara det. En till dålig sak är att man ofta blir stressad. Man måste döda 7-8 Manti-rymdskepp samtidigt som man måste lägga ut försvarskanoner till basen och rädda kolonister.

Betyg till spelet
Grafiken är snygg och bra, men kunde nog ha gjorts lite bättre. Grafiken får en 7:a. Samma sak säger jag om spelkänslan. Det känns bra att döda en svår boss, men många banor är också lite för enkla. Det förstör spelet lite grann. Ljudet är bättre. Ljudeffekterna är bra. Och det hörs bra när en kamrater talar om var det finns kolonister att rädda. En klar 8:a. Detta spel håller ganska länge. Ända tills man klarar det, men det tar inte lång tid.


//Light

Totalbetyg: 7.3 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 7