Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Dead or Alive Ultimate

Xbox
Dead or Alive Ultimate
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    18 februari 2005
  • Utvecklare
    Tecmo, Team Ninja
  • Antal ägare
    72
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 8.2

Speltest av Doku

Inskickad av Doku den 14/05 -05 04:34

Handling / story / vad man gör i spelet
Dead Or Alive Ultimate

Detta är en nyare version av Dead Or Alive 2. Här kan man spela med någon av flera olika karaktärer. Man får först skapa en profil och efter det kan man göra lite allt möjligt. Man kan köra på Story-Mode och vinna nya dräkter åt en karaktär mm. eller spela i versus med antingen Single eller Team battle. Om man har tillgång till X-Box live så kan man även möta andra spelare online.

Vad jag tycker om spelet
Det är ganska lätt att tröttna om man spelat mycket och då kan man lätt lägga undan det så att man inte spelar på länge. Annars är det rätt kul när man lär sig nya kombinations attacker, och spöar sina kompisar i Versus- Mode. Om man spelar i Story-Mode så kan man få se en del filmer som handlar lite om karaktärenas bakgrund.

Betyg till spelet
Grafik: Den är som i Team Ninjas alla spell perfekt, fast i det här spelet blir det lite fult om man vinner en match och motståndaren faller till marken så att ett huvud eller ett ben går igenom vinnarens fötter.

Spelkänsla: Mycket bättre än i Dead Or Alive 3 här känns det inte lika eggit kan man säga. Annars är det en del motståndare som är lite sega och man får aldrig någon sådan där härlig spelkänsla som i andra spel. Fast mycket bättre än i Dead Or Alive 3.

Ljud. Det är ganska härliga musikstycken och verklighets trogna ljud när man kastar iväg motståndarna och de slår i väggen eller golvet.

Hållbarhet: Det är som sagt lätt att tröttna, och om det inte vore för att man kunde spela mot andra så skulle det vara hur tråkigt som helst.

Totalbetyg: 8 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 7