Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Dead or alive 3

Xbox
Dead or alive 3
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    14 mars 2002
  • Utvecklare
    Tecmo, Team Ninja
  • Antal ägare
    263
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 8.7

Fler fusk

Fusk

Inskickat av iggepigge den 26/05 -05 13:12

För att få Hayates tredje kostym:Klara runt 30 gubbar på surrival mode med Hayate så får du Hayates tredje kostym.

Kasumis olika kostymer:Kostym 1:tryck A så får Kasumi tofs med blåa ninjakläder.Kostym 1:tryck X så får Kasumi håret i en gul fläta med blåa ninjakläder.Kostym 1:tryck Y så får Kasumi utsläppt hår med blåa ninjakläder Kostym 2:tryck A så får Kasumi tofs med vita ninjakläder.Kostym 2:tryck X så får Kasumi håret i en gul fläta med vita ninjakläder.Kostym 2:tryck Y så får Kasumi utsläppt hår med vita ninjakläder.

Hur man får kostym 3:kör sparring mode och välj  exercise. Försök sen klara alla atacker så får du kostym 3 där Kasumi är en skolflicka.

Kasumis Kostym 3:tryck A så är Kasumi en skolflicka med tofs.Kostym 3:tryck X så är Kasumi en skolflicka som har en gul fläta.Kostym 3:tryck Y så är Kasumi en skolflicka med utsläppt hår.


Hayabusas olika kostymer:Kostym 1:tryck A så är Hayabusa en ninja med svarta kläder.Kostym 2:tryck A så är Hayabusa enninja med svarta kläder  , med en mask och gråa skor.Kostym 2:tryck X så är Hayabusa en ninja med vita kläder ,med en mask och gråa skor.

Hitomis olika kostymer:Kostym 1: tryck A så får Hitomi Jeans,Jeansjacka och en vit top.Kostym 1: tryck X så får Hitomi ingen jacka,en guldfärgad top och jeans.Kostym 2:tryck A så får Hitomi karatekläder.

Zacks olika kostymer:Kostym 1:tryck A så får Zack ingen tröja och svarta shorts med eld på.Kostym 2:tryck A så får Zack lila jacka och svarta byxor.

Gen Fus olika Kostymer:Kostym 1:tryck A så får Gen Fu svart väst och tigerjacka.Kostym 1: tryck X så får Gen Fu vit väst,rött bälte och en gul örn på ryggen.Kostym 2: tryck A så får Gen Fu en kinahatt och en träväst.

                  LYCKA TILL MEN DET VAR INTE ALLA KOMMER MER

Fusket har betyget 6.63 (8 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 2 kommentarer:

bart12321 den 31/12 -07 10:57
vet någon hur man får EIN

bart12321 den 31/12 -07 11:00
men svara då gummantuss12

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.