Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inCrash Tag Team Racing

Xbox
Crash Tag Team Racing
 • Genre
  Racing
 • Releasedatum
  20 oktober 2005
 • Utvecklare
  VU Games, Radical Ent.
 • Antal ägare
  26
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.5 7.6

Speltest av Johantheman

Inskickad av Johantheman den 23/12 -07 00:09

Handling / story / vad man gör i spelet
Namn: Crash Tag Team Racing
Utgivare: Vivendi Universal Games
Utvecklare: Radical Entertainment Games
Release datum: 2005

Von Cluthc äger ett tivoli som drivs av Power-Crystals. Fast några onda snor kristallerna och Von Cluthc enda chans att få tillbaka dem är genom att vinna go-cart tävlingar. Själv är han inte så bra på go-cart, så han ber Crash, Coco, Crunch, Neo Cortex och N’Gin om hjälp. Med hjälp av dem ska du vinna banorna. Du kan spela i olika lägen, antingen bara en tävling eller på tid. Du kan också köpa nya bilar, fast då måste du såklart betala pengar som du kan få när du har vunnit ett race. Men varför heter det då Tag Team Racing? Jo, för att när man kör en tävling så kan man slå sig ihop med en annan förare, så medan den en av dem bara styr så kan den andra försöka hindra de andra från att komma före er i mål genom att skjuta med vapen (inget blodigt) och kanske kasta föremål som kossor och ubåtar.

Vad jag tycker om spelet
Tag Team Racing är ett galant spel som man inte får missa att köra. Med de välgjorda banorna och bilarna är det inte så mycket som slår spelet. Spelet är ju förstås mycket bättre för att man kan samarbeta och använda vapen. Tag Team Racing kunde har varit lite längre, man klarar nästan banorna på första försöket, så det är något skaparna får jobba på till nästa spel. Men om du är 10-12 år måste du bara köpa det.

Betyg till spelet
Mina betyg:

•Grafik: Själv ser jag inga missar i grafiken. Miljöerna är fina och vissa saker ser väldigt verkliga ut. Jag ger grafiken en sjua.

•Spelkänsla: Efter massiv med galanta Crash spel med bra spelkänsla hade man väldigt stora förhoppningar på detta spel. Fast spelkänslan blev faktiskt inte så bra som jag hade trott. Så det är något man måste jobba på till nästa spel. Fast jag påstår inte på något sätt att spelkänslan är dålig, utan att den bara kunde ha varit bättre. Spelkänslan får också en sjua.

•Ljud: När man är på tivolit hör man barnens skrik och attraktionernas ljud, och inte nog med det så låter alla vapnen så himla verkliga. Bilarna kanske inte håller samma klass som det andra, fast jag gillar det ändå. Ljudet får en åtta.

•Hållbarhet: Det finns vissa spel som jag kallar ”Kör tills spelet tar slut” Det här är ett sådant spel, man kan inte sluta utan man måste bara fortsätta. Men det som är nackdelen med att just det här spelet var ett sådant är för att det är för kort, man kanske har det i tre dagar, sedan tar det slut. Hållbarheten får en sjua.

Totalbetyg: 7.3 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 7