Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Crash Nitro Kart

Xbox
Crash Nitro Kart
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    11 november 2003
  • Utvecklare
    VU Games, Vicarious Visions
  • Antal ägare
    92
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.3 7.2

Speltest av gin

Inskickad av gin den 10/04 -06 11:07

Handling / story / vad man gör i spelet
Man ska ta sönder varandras bilar och skaffa vapen. Man ska göra egna banor och spela dom med sin kompis eller andra. Man kan skaffa diamanter och pokaler. Man kan få andra gubbar och banor. Man kan välja antigen onda laget eller goda laget om du spelar adventure. Detta spel är ett bil spel man tävlar mot varandra och försöker vinna. Det som är synd är att man inte kan få bossarna.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att detta spel är bra den har inte så bra grafik spelkänsla,ljud eller hållbarhet. Men spelet är roligt att spela eftersom man inte bara åker med bilen utan atackerar också. Man måste vinna adventure för att börja få gubbar på spelet. Detta spel är också bra för att den kan också spelas av små barn.

Betyg till spelet
Jag tycker betygen är bra eftersom ljudet är bra och grafiken men ine hållbarheten eller spelkänslan. Om man gillar racer spel ska man köpa det här spelet. Spelet är lite action och mycket spännande och mycket racer bilar. Spelet är också bra för sina gubbar och för att det finns många verisioner. Spelet är 3+ för mig.

Totalbetyg: 5.8 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 3 Spelkänsla: 4