Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Crash Bandicoot: The Wrath of Cortex

Xbox
Crash Bandicoot: The Wrath of Cortex
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    15 april 2002
  • Utvecklare
    VU Games, Traveller's Tales
  • Antal ägare
    98
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.2 5.1

Speltest av Johantheman

Inskickad av Johantheman den 12/12 -07 09:31

Handling / story / vad man gör i spelet
Dr Neo Cortex har gjort ett par försök att vinna över Crash, och nu gör han ett till. Med hjälp av Coco och Uka-Uka ska du ta dig igenom elementen som Cortex har satt ut (man kan säga att det ungefär är som världar) Efter varje element kommer du att möta Cortex nya skapelse Crunch i en liten duell. Och varje gång är han en ny sak som t.ex. Ande, vattenmonster och eldmonster. Vinn över honom och det öppnas ett nytt element. Vinn olika slags juveler och diamanter genom att komma till ett extra ställe och klara ut en bana på en viss tid. Crash har vunnit över Cortex, fast nu är det din tur att försöka.

Vad jag tycker om spelet
De andra Crash spelen jag spelat har varit väldigt roliga. Fast det märks att skaparna har slarvat i många ställen. Ett exempel är att man kanske går och ska slå en fiende, fast när man själv slår den så där man själv. Det finns ett fåtal till som jag inte tänker räkna upp, fast man märker tydligt att spelet är gjort utan någon alls känsla. Fast annars diggar jag ljudeffekterna och miljöerna.

Betyg till spelet
•Grafik: De märks att de också slarvat med grafiken. Om man tillexempel kollar på lavan så ser den fyrkantig ut. Det kallar jag inte förstaklassens grafik. Tyvärr, fast jag måste nog ge den en trea.

•Spelkänsla: Nej, det är faktiskt nästan ingen spelkänsla. I sådana fall får det var ljudeffekterna som har något att ge, fast det är en sak som skaparna gjort skickligt, för när man spelar spelet så tänker man inte så jättemycket på spelkänslan, det har de fixat genom att göra så att någonting händer hela tiden. De kanske låter en aning konstigt, fast om du spelar spelet så märker du nog. Jag ger spelkänslan en femma.

•Ljud: Som jag sagt förut så är det ljudet som sätter fart på spelet. Man hör när lådorna går sönder, när lavan rinner och när Crash gör sin snurr attack. Det ända jag kan klaga på är musiken, på något sätt blir man illamående av den. Ljudet får en sjua.

•Hållbarhet: Crash Bandicoot: The wrath of Cortex är inget spel som man kan köra vidare på om man klarat det. Spelet tar ungefär en vecka att klara ut om man inte är fastklistrad framför teven. I med att det bara tar en vecka att klara ut spelet så fortsätter man ju såklart inte. Det är därför man tycker skaparna kunde ha gjort spelet lite längre. Hållbarheten får en sexa.

•Resumé: Även om spelet inte fick något toppbetyg är spelet ändå värt pengarna. Så jag rekommenderar att du köper det.

Totalbetyg: 5.3 Ljud: 7 Grafik: 3 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 5