Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Conker: Live & Reloaded

Xbox
Conker: Live & Reloaded
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    24 juni 2005
  • Utvecklare
    Rare
  • Antal ägare
    108
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 9.2

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 21/01 -07 17:14

Handling / story / vad man gör i spelet
I Conker kan du spela som ett lag med en massa djur i som ekorrar och andra. Du ska nu bilda ett lag och möta ett annat lag på olika banor. Dom lagen du kan välja mellan är SHC och Tediz. Du kan göra mängder av saker i spelet som att flyga med skepp och släppa ner bomber eller springa runt och skjuta. Det är olika uppdrag på olika banor. Du ska spränga dörrar eller försvara ledare m.m. Conker att tillbaks ännu stödigare är förut!

Vad jag tycker om spelet
Ett riktigt roligt spel. Man tror inte att det ska vara roligt först men när man väl börjat spela så är det jättekul. Man har naturligtvis sina förväntningar på ett spel och det här spelet blev helt klart lyckat. Jag rekommenderar det här spelet för er som gillar annorlunda och spännande spel medm ycket action.

Betyg till spelet
Grafiken är superbra. Den är detaljerad och många häftiga saker i spelet. Spelkänslan är höjdpunkten i spelet. Den är jättebra. Man kan spela det här spelet länge och ha kul. Ett lite ovanligt spel som är kul. Så spelkänslan får en 10:a. Ljudet är också riktigt bra. Både i menyerna och i spelet. Man nästan darar av rädsla när man hör musiken i menyn. Hållbarheten är världsklass. Det är ett spel med många banor och väldigt långa banor också.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10