Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Conflict: Global Storm

Xbox
Conflict: Global Storm
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    30 september 2005
  • Utvecklare
    Sci Games, Pivotal Games
  • Antal ägare
    15
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.8 9.3

Speltest av Ecko

Inskickad av Ecko den 03/06 -09 22:15

Handling / story / vad man gör i spelet
Ta kontroll över dom fyra elit soldaterna Bradley, Jones, Foley, Connors och Sherman (då Foley dör). Du börjar med att köra träningen (om du väljer det, eller så kör du kampanjen på en gång). Där du får lära dig "The Basics", och senare får du gå över till den avancerade träningen. Då du senare börjar med kampanjen så åker ni till Columbia och ska hoppa från ett plan men då ni landar, hamnar ni i ett bakhåll och ni blir fängslade. Men Connors vaknar upp när en vakt ska fråga ut honom (han dödar honom) och då är det dags att försöka rädda dom andra kamraterna. Samt att ni tar er därifrån utan att bli dödade.
Och för första gången kan du spela online, med dina kompisar via Xbox-Live.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är mycket bättre gjort än dom förra spelen, då man har uppgraderat A.I:n på fienderna som gör att dom är smartare,listigare och dom tar dessutom skydd och inte bara står på ett ställe och spamskjuter. Det finns fler och nya vapen. Du kan nu har lasersikte också. Man har tagit bort dom här onödiga rankningarna på vapen som det fanns i Conflict Desert Storm 1 och II. Om en soldat nu är bra på ett vapen så är det bara en stjärna vid det vapnet och inget annat.

Betyg till spelet
Grafiken är då allt uppgraderad, så nu är det skillnad jämfört med Desert Storm 1 och II. Miljöerna ser bättre ut, ansiktena, era vapen. Fordonen ser också bättre ut.

Spelkänslan, det känns verkligen som om man lever sig in i spelet, springer runt och skjuter alla fiender som kommer i sin väg. Lägger upp taktiken för dina kamrater mm. Det är väldigt lätta kontroller i spelet, så det är inget som är jätte komplicerat (kör man bara träningen så överlever du lättare ute på slagfältet.

Ljudet kan man då inte klaga på, då det låter riktigt bra med allt skjutande, vrålande, smällarna från alla granater som kastas iväg. Kort sagt är ljudet i topptrim.

Hållbarheten, visst man kan tröttna på det efter ett tag, då det nästan alltid är samma sak. Springa döda, springa döda. Man tröttnar lätt på det. Men det är ändå roligt att spela det. En 9:a.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9