Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Conflict Desert Storm 2

Xbox
Conflict Desert Storm 2
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    2003-09-19
  • Utvecklare
    Pivotal Games
  • Antal ägare
    52
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.4 9.3

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 08/01 -08 20:53

Handling / story / vad man gör i spelet
• Conflict derset storm.

Man kommer att spela med dom fyra soldaterna:

John Bradley som är teamets ledare och assualt expert (t.ex M4A1 eller AK 47 mm) han bär med sig en radio på ryggen som han kontaktar basen med.

Paul Foley som är teamets sniper/prick skytt som håller rekordet på ett singel skott som dödat en fiende på nära två mils avstårnd!!

David Jones: Teamets bomb expert, specialist på att desarmera/lägga bomber han kan verkligen sitt jobb han använder som vaoen en SSMG- Silenced (ljuddämpad) Sub Machine Gun och ett hagel.

Mike Connors: Teamets starkate man han har sådna muskler så man skulle kunna kalla han för en "body builder" men det är han inte, han bär med sig en LMG- Light Machine Gun (lättmaskingevär) plus den stora pistolen derset eagle. Han är också tank expert hanns favorit bazzoka är LAW 66 eller 88.

Spelet utspelar sig i Irak under GulfKriget 1991 då man ska döda en massa fiender och pansarvangar för att komma fram till det objekt man ska göra. Man kan hitta olika vapen som man kan behöva för att ta sig vidare t.ex bazzoka, AK 47 mm. Man ska göra allt från att spränga gubbar till tanks. Använda en sorts kikare för att kalla dit en/ett helikpter eller flygplan för att komma vidare på dom uppdrag du väl har den. Man får spränga en sorts lastbil som bär en missil på sig, tjaa man får spränga nästan vad som hälst. Ett tips innan du börjar en karriär så börja med tränningen det kommer att hjälpa dig ute på slagfältet. Lycka till soldat!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är dubbelt så bättre än dess föregångare för att grafiken är bättre och det är mer firepower och exspisoner, människorna är bättre gjorda än från ettan, fast igentligen är dom ganska så lika men omgivningen och exsplisonerna är mycket bättre. Nu kan man till och med rull åt höger och vänster vilket är en klar förbättring.

Betyg till spelet
• Grafik
Grafiken var mycket bättre än från 1 men människorna ser lite konstiga ut plus händerna sitter ihop alltså tummen är fri men alla andra fingrar sitter ihop så det ser ut som en knöl.

• Spelkänsla
Spelkänslan är toppklass för det känns apsolut att man är en soldat under ett krig och det gäller att överleva.

• Ljud
Ljudet är bara så toppen man hör verkligen när folk skriker, bomber exploderar skotten av en AK 47 ljuden av vinande sniperskott, pepprande ljuden av ett machinegun gevär.

•Hållbarhet
Hållbarheten är också bäst man kan spela spelet flera gånger om utan att tröttna och jag har haft i snart två år.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 7 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10