Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Colin McRae Rally 04

Xbox
Colin McRae Rally 04
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    4 mars 2004
  • Utvecklare
    Codemasters
  • Antal ägare
    107
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7 8.2

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 31/12 -05 22:39

Handling / story / vad man gör i spelet
Genre: Racing
Utvecklare: Codemasters
Releasedatum: 4 Mars, 2004

Colin McRae Rally 04 är ett fantastiskt rallyspel som är väldigt verklighetstroende du kan alltså inte gasa i 300 meter i skogen i varenda sväng. Utan man får köra lugnt och fint och ta svängarna bra så att man på så sätt får så bra tid som möjligt. Precis som i många andra bilspel så finns det olika lägen och jag tänkte berätta vad dom innebär.

• Championship •

Du ska köra i hela 48 länder och tävla på cirka 6 banor i varje land och slåss om att samanlagt vinna tävlingen i ett visst land för att låsa upp olika saker som fler banor och bilar. Man börjar köra i landet USA och där kör man 6 banor plus en specialbana. Om man läser om banan så ser man vilka däck och sånt man ska ha om man tillexempel ska köra på snö ska man ha snödäck. Om det är varm miljö så ska man ju inte ha snödäck för då förlorar man otroligt mycket i svängar och liknande. Efter du har kört några banor i ett land så får du chansen att reparera din bil om tillexempel däcken och styrningen har gått sönder. Men se till så att du inte krockar och förstör allt för mycket av bilen för man kan inte laga hur mycket som helst. Man får 60 minuter på sig att laga bilen. Om dina däck tillexempel är helt totalkvaddade så tar dom upp nästan hela tiden men är dom bara ytterst lite i sönder så tar dom upp jättelite av tiden.


• Rally •

En av dom roligaste lägena enligt mig själv. Du kommer att köra på ett flertal olika banor och här gäller det att inte vara feg utan att köra till max för nu tävlar man mot en röd osynlig bil som kör framför än. Den här röda bilen kör inte racet nu utan har kört racet innan. Du tävlar alltså mot den som har rekordet på just den banan som du kör på. Antingen har du eller någon annan rekordet på banan eller så har ni inte kört på den och då så är det påhittat rekord. Hur som helst det är verkligen en utmaning till sist när man lyckats få extremt bra tider.

• Quick Race •

Du får en bil och en bana och så ska kan du finputsa på din körförmåga och försöka hitta genvägar och slå rekord och så vidare. Det är alltså lite valfritt vad du vill göra i det här läget.

Vad jag tycker om spelet
Det är ett mycket roligt rallyspel som bör provas av alla som gillar bilar och motor. Colin MacRae Rally var det bästa rallyspelet förra året och det är fortvarande ett jättebra spel. Det som är roligast är att utmana vänner och försöka slå en massa otroliga rekord och sno kamraternas glädje genom att slå deras bästa banrekord. Det finns ingen person som spelet handlar om utan det handlar mest om en bil på olika lägen. Det finns inte mycket mer att säga, ett komplett spel helt enkelt.

Betyg till spelet
*Grafik: Det är underbara omgivningar och träden, stenarna och resten av naturen är väldigt vackert detaljerat.

*Spelkänsla: Den är underbar, det känns som man är inuti spelet och allt känns så verkligt.

*Ljud: Alla ljuden är så verkliga så det förtjänar verkligen en 10:a.

*Hållbarhet: Det håller hur länge som helst...

*Sammanfattning: Ja jag kan sammanfatta det genom att säga att det är ett enormt bra Rallyspel som passar för alla åldrar. Man kör i alla olika sorters länder som har helt olika klimat, man kör i snö, is och värme och alla olika sorters miljöer. Man slår rekord och mycket annat kul så köp det nu jag rekommenderar verkligen spelet.

Mvh/Presentation. *Gott Nytt år*

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10