Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inCastlevania: Curse of Darkness

Xbox
Castlevania: Curse of Darkness
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  17 februari 2006
 • Utvecklare
  Konami
 • Antal ägare
  25
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 -

Fler fusk

Guide

Inskickat av Fukij den 06/09 -06 14:47

Hej alla Castlevania spelare.

Nu ska jag dela mina kunskaper med er om Innocent Devils.

Vi börjar med Fairy-Type Innocent Devil.

Fairy är känd för att kunna hela dig när du är skadad eller infekterad av posion sten och andra som finns. Som ni vet kan ni upgradera era Devils så jag föredrar att ni tränar denna Innocent Devil med Svärd eller Yxor.

Så har vi Battle-Type av Innocent Devil.

Den är känd för att den är otrolig stark med sina attacker. Det vapnet jag föredrar att man ska träna den med är Svärd eller Spjut. Välj hälst svärd först för ni behöver en av deras attacker som kallas Magma mode när ni dödar Isaac,Death,Dracula eller en annan boss som man kan klara efter spelet.

Och nu har vi Bird-Type av Innocent Devil.

Den här Innocent Devil är känd över att kunna flyga men inte så långt som helst. Jag föredrar att ni tränar den bara med svärd för då blir den en extrem stark drake som kan steka sina fiender med sina eld attacker. Den borde ni verkligen använda när ni möter Isaac i slutet av spelet för den visar sig att vara starkare än Isaacs Devils.

Så har vi Mage-Type av Innocent Devil.

Den här Innocent Devil är inte så stark i närstrid med sin stav. Men med sina magiska krafter kan den förgöra flera monster i 1 attack. Den kan ni använda mot alla sorters monster och den kan Stop Time som stannar tiden så ni kan slå sönder monstren. PS: Det funkar inte på bossar. Jag föredrar att ni tränar den med Svärd för den får flera starka magiska attacker som är grovt starka!.

Och så har vi Devil-Type av Innocent Devil.

Den här är känd för att kunna dra in din spelare in i ett hål och krypa igenom små små hål under väggarna. Den här är inte så stark när den är liten. Men om man tränar den med spjut då blir den jätte stark och kan döda monster snabbt!

Ska ge er tre extra tips. I slutet när ni möter Isaac så var berädd och ha allt som kan ge er liv till exempel: mat och potions. För ni möter Isaac och Death utan någon vila! efter dom kan du åka till Julia och skaffa potions. När ni möter Dracula måste ni döda honom 2 gånger. 1 gång är han som en vanlig människa. Andra gången blir han större än 150 meter och du måste döda honom direkt efter den andra Dracula.

När ni möter Raven en stor Drak/Fågel monster så använd Broad Sword det skadar mycket mera än dom andra vapnena.

Det sista tipset är att när ni möter Trevor Belmont för den första gången så använd Noudachi det blodiga Two Handed Sword och skada honom så snabbt som möjligt för du måste bara skada honom så här mycket av det blåa livet :-----------------:. Ungefär så mycket.

Fusket har betyget 10 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 4 kommentarer:

Isio den 31/10 -06 14:38
hur många kristaller behöver devil-type (andra gången)

emrik den 13/01 -07 15:51
möter man Trevor 2 gånger

oxfyll den 27/10 -07 12:24
jag mötte Trevor igen och jag ska få allt hans liv till noll, men jag bara dör!! lite hjälp?? tack??

grodslukaren den 05/10 -08 20:36
vet någon hur i SA*AN man dödar de röda skeletten??????

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.