Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Burnout Revenge

Xbox
Burnout Revenge
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    22 september 2005
  • Utvecklare
    Criterion Games
  • Antal ägare
    171
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 8.7

Speltest av Spaceking

Inskickad av Spaceking den 12/12 -05 23:36

Handling / story / vad man gör i spelet
Det är burnout 3 eftergångaren burnout revenge med nya banor bilar nya priser och helt ny stil. Som vanligt handlar det om att vinna. Ni som har föregångaren burnout 3 vet nog vad signaturn takedown är. Det är takedown som blir fotat och nu kommer varje bana ha 3 egna signatur och det finns massa banor och 8 olika priser per bana så nu blir det mer jobb med priser. Storyn blir helt annorlunda och längre.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är bra fast svår nybörjar nivå och annan design med lite mer svårfattade menyer och det tycker jag är dåligt. Annars är det inga större skillnader men jag blev överaskad med en svårare och dåliga menyer. Annars är spelet väldigt bra med en nyhet är traffic attack och vägkapning har blivit road race och för min del blir spelet aldrig klassigt.

Betyg till spelet
Grafiken har ingen större skillnad än burnout 3 8. spelkänslan är mindre när det är avancerat och svårare en 7. musikern har blivit dåligare och ej passande och irrenterade ibland och borde ha låtarna från burnout 3. Hållbarhetern Är inte superlänge när man klarar spelet blir det dom lätta priserna innan sista skrattet innan spelet faller

Totalbetyg: 7.3 Ljud: 6 Grafik: 8 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 7