Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Buffy the Vampire Slayer: Chaos Bleeds

Xbox
Buffy the Vampire Slayer: Chaos Bleeds
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    26 Augusti, 2003
  • Utvecklare
    Eurocom
  • Antal ägare
    35
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.1 9.3

Speltest av Gamerhand

Inskickad av Gamerhand den 16/07 -05 11:14

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet går mest ut på att lista ut ledtrådar, klara av svåra vampyrer/ monster och bossar! Du kan spela som karaktärerna: Buffy, Willow, Tara, Faith, Sid the Dummy, Spike och Xander. Du kan också låsa upp nya monster och karaktärer som du kan spela med i multi-player modet. Spelet är ganska långt med många spännande banor, så se fram emot en helkväll framför tv:n!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet var väldigt bra på grafiken med grym spelkänsla och enastående likhet till serien. Man tröttnar aldrig på det även om man har fastnat på grund av de lysande multi-player moden.Det är ett väldigt bra upplåsnings-system tycker jag också, med tank på att man får en ny karaktär när man har fått ett visst betyg på en bana. Spelet får av mig en: 9:a!

Betyg till spelet
Grafiken får en 9:a av mig, den var enastående, Hållbarheten får en 9:a, jag har inte tröttnat än, och jag har haft det i snart ett år! Spelkänslan får en 9:a på grund av likheten till spelet och ljudet får en 10:a med tanke på de komiska sarkastiska komentarerna! Och om summerar dessa betyg så blir slutbetyget ungefär 9!

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9