Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Beyond Good & Evil

Xbox
Beyond Good & Evil
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    USA: 11 November, 2003
  • Utvecklare
    Ubisoft
  • Antal ägare
    35
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 8.4

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 27/01 -06 10:54

Handling / story / vad man gör i spelet
I Beyond Good & Evil spelar man som Jade, en tjej som bor på en ö med sin farbror Pej'Y. EN dag blir Jade med i den rebelliska organisationen "The IRIS Network". IRIS är agenter som vill bevisa att Alpha Sections har slagit sig ihop med dom onda rymdvarelsena DomZ. Som Jade åker man runt på sjön med sin svävare, utför många roliga uppdrag, eller fotograferar djur som man får pengar för! Som vapen har man en stav och man kan också skjuta "diskar".

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det var ett spännande spel med bra grafik och bra story. Det finns några dåliga saker som t.ex att det finns sparpunkter, så att man kan inte spara när man vill, och att ibland måste man leta efter pärlor, som används som valuta på ett garage där man måste köpa vissa delar till sin svävare för att komma vidare. Oftsat måste man samla 10-30 pärlor, och det tar lång tid. Och så var spelet för kort. Men annars var det bra och roligt!

Betyg till spelet
Grafiken är snygg och rolig, alltså får den en 8:a. Spelkänslan är suverän! Den är väldigt bra! Den får helt klart en 9:a! Ljudet, ja, det är ju ingen bakgrundsmusik direkt, men ljudeffekterna är bra! Nu snackar vi om hållbareheten. Det här spelet håller ända tills man klarar spelet, då är det inte kul längre. Det finns inte heller inte några svårighetsgrader, så man kan inte spela om spelet på olika svårigehtsnivåer.


//Mvh Light.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9