Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inMario Kart 8

Wii U
Mario Kart 8
 • Genre
  Racing
 • Releasedatum
  30 maj 2014
 • Utvecklare
  Nintendo
 • Antal ägare
  2
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
- 9.8

Speltest av PlayGame

Inskickad av PlayGame den 01/11 -14 22:41

Handling / story / vad man gör i spelet
Mario är ännu en gång tillbaka! I det åttonde Mario Kart spelet!
Det finns inte direkt någon story, utan du ska bara försöka att klara ut spelet på 100cc, 150cc och 50cc! Spelet är mycket svårare än dem förra Mario Kart spelen men också mycket roligare! Grafiken är outstanding och spelkänslan är toppen! Du kan även spela online mot andra runt om i hela världen!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är väldigt kul och kanske nästan det bästa mario kart spelet! Grafiken är magisk och med Wii U kan du även spela på GamePaden eller använda en karta på Gamepaden och spela på TVn! Det finns många nya items! Du kan tex. kasta en Boomerang, kasta eld och så finns det ett block som kan skydda dig mot tex. blueshells! En sak jag inte gillar med spelet är att träden i bakgrunden inte rör sig. Kanske inte ett stort problem, men det skulle se verkligare ut!

Betyg till spelet
Grafik: Jag ger grafiken en 9:a! Grafiken är helt magisk, dem har verkligen lagt ner mycket tid på smådetaljer. När du spelat klart en match så kan du trycka på en knapp som gör att matchen spelas upp igen. Du kan även välja att fokusera på action, hits och mer! Du kan även kolla på det i slow-motion!

Spelkänsla: Spelkänslan är toppen! Du kan spela med Motion Controls eller använda joysticken/D-paden och om du spelar med din GamePad så kan du antingen kolla på den skärmen, eller använda den som karta eller placering!

Ljud: Musiken i det här spelet är toppen! Musiken/rytmen fastnar lätt i ditt huvud och du tröttnar inte på det!

Hållbarhet: Du kan spela 50cc, 100cc och 150cc. Så det tar en väldigt lång tid att klara ut spelet! Dem har också gjort CPU spelarna smartare! Så det är svårare att komma etta nu! Det finns även 2 DLC's som släpps snart. Med nya karaktärer som Cat Mario, Link & Dry Bowser! Plus massor av nya banor!

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10