Fuska.nu

Fusk till Grand Theft Auto: San Andreas på Playstation 2 från www.fuska.nu.
Inskickat av Fuska-nu den 2004-11-10

Gå till gymnastik salen och träna dig så mycket du kan så du ser det här meddelandet "Come back tomorrow, you have worked enough today".
Gå ut från gymmet.

Gå till C.J "Carl Johnssons" hus och spara spelet tills du har kommit fram med hur många gånger du behöver spara spelet. Och nu kan du gå till gymnastik salen och träna mer.

Du kan träna dig på "stamina och strength".
Om du har fullt på stamina kommer du att springa mycket mycket mer och det kommer att dröja länge tills du är trött. Och om du har fullt på strength kommer du att få respekt och dina fiender kommer att få mer starkare stryk från dig.

Men om du inte äter kommer du att förlora energi och eftersom du har lite energi kommer du att förlora muskler och inte kunna springa snabbare.

För att få "Parachute" fallskärm.
Gå till flygplatsen och gå till grinden där det kommer att stå "You don't have pilot lincense". Och nu ska du stjäla en bil spelar inte roll vilken bara du inte tar nån motorcykel eller cykel. Kör nu bredvid grinden och ställ den där, gå ut ur bilen och hoppa över bilen och gå över bilen "gå till taket på bilen". Och tryck en eller två gånger på fyrkant för att göra ett stort hopp. Du får prova om flera gånger tills du har lyckats med det. Det kan vara svårt ibland!.. Ta en flygplan och kör åt "norr" titta på kartan. Leta efter en jätte lång byggnad!.. Det ska vara en lång byggnad kör bara längst upp i atmosfären och kör tills du hittar en hög byggnad, där kommer du att hitta en helikopter "den lilla nyhets helikoptern", forsätt vidare till en annan hög våning och du kommer att ett fallskärm.. Nu är det bara att hoppa från byggnaden och vänta tills det står "Open your parachute now", om du öppnar fallskärmen för tidigt kommer det att vara tråkigt för dig!!.. Tryck på "triangel" för att lämna fallskärmen och du kommer att dö, nu kommer du vara på närmaste sjukhuset!

För er som är i Las Venturas:
När ni har gjort ca 3-4 uppdrag tror att det är 61 uppdrag för er som har gjort Zeros uppdrag, kommer ni att köpa en flygplats. Och nu ska du gå till din flygplats och studera i flygskolan! När du har gjort alla skoluppdragerna kommer du att få fallskärm på alla flygplanerna.

[Skriv ut]