Fuska.nu

Fusk till RuneScape på PC från www.fuska.nu.
Inskickat av Simon_92 den 2004-10-31

Prince Ali Rescue:
Start: Prata med hassan, han bor i öknen. han säger att du ska prata med osman. Osman står ovanför palatset. Han säger att prinsen har blivit kidnappad och att du ska prata med hans dotter, leela. Hon befinner sig ovanför fängelset i draynor village.

Du behöver:
Ett rep
Ett färgningsmedel som gör prinsens hud ljusare
En peruk
Soft clay och en brons bar för att göra en kopia av nyckeln till cellen.
Gult färgningsmedel till peruken
En rosa kjol
3 öl.

Repet: Det är enkelt, döda bara en mugger vid mining stället sydväst om varrock.

Färgningsmedel:
Prata med häxan i Draynor village. Hon säger att du behöver aska, mjöl, vatten och redberries för att hon ska kunna göra det. När du har det är det bara att ge det till henne.

Peruken:
Prata med Ned, han står precis ovanför banken i draynor village. Han säger att han behöver 3 bollar med ull för att kunna göra det. Fixa det och gå tillbaka till honom så gör han en peruk åt dig.

Nyckeln:
Mina clay och blanda med vatten så det blir mjukt. Prata sedan med Lady Keli, hon står i fängelset i byn. Be om att få se på nyckeln och att få röra den. Då får du en avbildning av nyckeln. Gör sedan en brons bar och gå tillbaka till Osman så gör han en kopia av nyckeln som han skickar till Leela.

Färgningsmedel till peruken:
Gå tillbaka till häxan och be om gult färgningsmedel(Dye på engelska)
Då säger hon att du behöver 2 lökar och 5gp. För att få lökarna behöver du bara gå till stället bredvid alla fåren som är med i sheep shearer och plocka 2st. 5gp har du förhoppningsvis med dig. Prata sen med häxan så fixar hon färgningsmedel åt dig.

Kjolen: Gå bara till klädaffären i varrock och köp en rosa kjol.


Köp sedan 3 öl på valfri pub, de behövs för att sätta vakten ur spel. Hämta även nyckeln genom att prata med Leela

När du har allt detta ska du först ge vakten en öl. Vakten kan finnas på olika platser. Fråga sen om han vill ha mer. Han kommer först att säga att han inte vill bli full på jobbet, men du ger honom de andra 2 ölen iallafall. Då är han ur spel. Ta sedan repet och bind fast Lady Kely. Sedan ska du öppna dörren och prata med prinsen. Då kommer du att ge honom allt annat du har kvar och han kan gå ut som Kely. Gå sedan tillbaka till Hassan igen.

Belöning: 3qp, 700gp+ du kan gå igenom tullen gratis.

[Skriv ut]