Fuska.nu

Fusk till This is Football 2003 på Playstation 2 från www.fuska.nu.
Inskickat av Virus den 2004-10-29

Få Riktig Roligt Clownljud:
Gå till huvudmenyn och tryck L1, L1, L2, R2, R2, R1. Ett hurraljud indikerar att du gjort rätt. Gör om igen för att ta bort effekten på koden.

Få Farmljud:
Gå till huvudmenyn och tryck L1, L1, R2, Upp, Ner, Höger. Ett hurraljud indikerar att du gjort rätt. Gör om igen för att ta bort effekten på koden.

Se Credits:
Gå till huvudmenyn och tryck L2, L1, L1, L2, L2, L2. A cheer sound indicates correct code entry.

Få snabba kommentatorer:
Gå till huvudmenyn och tryck L2, R2, R1, R2, L2, R2. Ett hurraljud indikerar att du gjort rätt. Gör om igen för att ta bort effekten på koden.

Se filmerna:
Gå till huvudmenyn och tryck L2, L1, L1, L1, L2, L2. Ett hurraljud indikerar att du gjort rätt. Gör om igen för att ta bort effekten på koden.

Få maxxade färdigheter för laget:
Gå till huvudmenyn och tryck Upp, Upp, R1, L2, Upp, L1. Ett hurraljud indikerar att du gjort rätt. Gör om igen för att ta bort effekten på koden.

Få max med pengar för en säsong:
Gå till huvudmenyn och tryck Upp, Upp, Ner, Vänster, Höger, L1. Ett hurraljud indikerar att du gjort rätt. Gör om igen för att ta bort effekten på koden.

Få max med pengar för alla säsonger:
Gå till huvudmenyn och tryck Höger, Höger, Vänster, Upp, Upp, Upp. Ett hurraljud indikerar att du gjort rätt. Gör om igen för att ta bort effekten på koden.

Få alla lag:
Amerikas All Star - Vinn American Cup
Afrika All Star - Vinn Africa Cup
Asien All Star - Vinn Asia Cup
Tyska All Star - Vinn German League
Euro all-stars - Vinn Euro Cup

[Skriv ut]