Fuska.nu

Fusk till RuneScape på PC från www.fuska.nu.
Inskickat av lumben den 2004-10-29

Pirates Treasure

Gå till Redbeard Frank i port samir. Snacka med han så börjar du questen.
Han vill att du ska hämta lite karamja rom från ön Karamja.
Du tar båten till Karamja (den kostar 30gp).
På ön går du till general shop och snackar med han där och köp en karamja rom (30gp det med). sen går du till killen i bamby huset mittemot
Han har ett job åt dig. Du ska samla 10 bananer åt han så att han kan skicka dom till food dhop i port samir. När du har 10 bananer så ska du lägga dom i lådan utanför huset. lägg då också i romen i lådan.
Sen ska du snacka med killen igen pch då får du 30gp för do gjorde jobbet. Sen ska du tillbaka med båt (30gp) till port samir.
Då måste du skaffa ett förkläde (ett vitt). Och då kan du få jobb hos killen i fod shop för att komma åt lådan men romen som är i lagret.
titta i lådan så hittar du romen. Gå sedan tillbaka till Redbeard Frank och ge honnom romen. Då ger han dig nycken till en skatt kista.
Kistan är i ett inn i varrock. innet ligget motemot sword shop.
Gå upp för trappan och i ett a rummen är kistan. Öppna kistan och där ligger en lapp. På lappen står det att du ska till Falador och gräva upp skatten där. När du kommit till Falador ska du in i ett hus bredvid smelt huset. Där ligger en spade (ta den). Gå sedan till trädgården i Falador
och gräv framför statyn i mitten. Då hittar du en emerald och en gold ring.
Och qesten är slutförd!!!

[Skriv ut]