Fuska.nu

Fusk till Crash Team Racing på Playstation från www.fuska.nu.
Inskickat av CTR_MT den 2004-10-17

!Crash Team Racing!


Dom Mest Användbara Genvägar På Spelet!!!

Papu's Pyramid:
På slutet av banan är det en ganska lång sväng. När manjust ska hoppa in i svängen på hoppet så ska man svänga långt till höger där det är stup (men bara en liten bit) för där gå vägen en bit bort, det är inte alltid man klarar den här genvägen men om man gör det så tjänar man 3-5 sek ungefär på det. Fast innan den här genvägen så ska du hoppa upp på en väg längst vänstra kanten av väggen som går över vägen som man egentligen ska köra på, sen hoppar man ner på vägen igen för då får man mera fart till genvägen och så blir det lättare. :)

Hot Air Skyway:
När man har kört en ganska lång bit på banan så kommer man fram till ett staket som inte är så högt , men på andra sidan om den så finns det en väg som leder mot mål snbbare (Man kommer egentligen på den vägen om man fortsätter på den vanliga vägen fast gör inte det). När du kört förbi staketet så blir det en nedförsbacke den ska du stanna i, för om du vänder om så blir det ett hopp vid början av staketet. (Början från ditt håll som du kör mot) Då om man kommer över så har man ett rejält försprång från dom andra. Fast det är inte alltid man klarar den här genvägen. Jag slog N, tropy och N,oxide tack vare denna genväg :)

Slide Colleseum:
När man kommit till däck som står upp på stora platta gräs kullar. (Nått sånt i alla fall) Så då ska du inte köra runt dom utom, att hoppa över dom ibland misslyckas man med det, men ofta går det, man kanske inte tjänar så här jätte mycket eller, men det är ju nått i alla fall.(OBS det är inte alla kullar direkt) Men när man kommer till en sväng runt ett rakt gräs sträck så strunta i den hoppa över sträcket istället. Det var allt där. :)

Sewer Speedway:
När man åkt ur dom första två hålen man kan välja på i början av banan, som slutar vid samma rör sedan. När du åker ut därifrån så är genvägen ett stort hål uppe på väggen rakt fram. Innan du hoppar upp i den så svänger du till höger snabbt och så tillbaka snabbt då är det en runt kant i svängen där man hoppar upp och får fart sen hoppar man upp i genvägen ungefär lite snett åt vänster. (Det är mycket lättare att göra så än att bara körra rakt fram) När du är uppe där så fortsätt inte över bron hoppa istället ner åt höger på rätta vägen istället om du vill komma fort i mål. Sen när du har kommit till den andra tunnan (Dom som rullar alltså) på banan så åk ganska långt upp på högra väggen (Och undvik tunnan) där får du fart och glider fram i turbo. Sen när du kört lite förbi tunnan så hoppar du över till andra sidan och hoppar på kanten fast till samma sida som man va på sist, sen är det bara att gasa i mål. Det tycker jag att man tjänar på :)
Det var allihopa braa genvägar.


Dom gubbar jag föredrar är: (N, oxide, har jag inte prövat)

1. Penta Penguin: Betyg = 4,86/5,0

2. Pinstripe: Betyg = 4,79/5,0

3. Komodo Joe: Betyg = 4,63/5,0

4. N, Gin: Betyg = 4,60/5,0

5. Dingodile: Betyg = 4,52/5,0

6. Dr, N Cortex: Betyg = 4,39/5,0

7. Tiny: Betyg = 4,18/5,0

8. Coco: Betyg = 4,00/5,0

9. Pura: Betyg = 3,94/5,0

10. Crash: Betyg = 3,90/5,0

11. Polar: Betyg = 3,80/5,0

12. Dr, N Tropy: Betyg = 3,80/5,0

13. Ripper Roo: Betyg = 3,68/5,0

14. Fake Crash: Betyg = 3,61/5,0

15. Papu-Papu: Betyg = 3,44/5,0

[Skriv ut]