Fuska.nu

Fusk till Assassin's Creed IV: Black Flag på PC från www.fuska.nu.
Inskickat av Online den 2014-04-01

Tänkte dela med mig av ett liten bugg jag hittade när jag skulle klara de legendariska skeppen på spelet, det finns totalt fyra stycken skepp och denna guide/tips funkar på tre av de fyra skeppen.

För varje avklarat skepp får du tjugotusen (in-game pengar) vilket du kan tänkas behöva när du skall uppgradera ditt skepp eller själva piratstaden och självklart vapen och dylikt.

[b]Steg ett[/b]
Sätt en markering på ett av skeppen förutom de skeppet som syns högst upp till höger på kartan (de är nämligen två skepp och enklare att besegra utan att använda detta tips).

[b]Steg två[/b]
Ta ditt skepp och åk till den destination du valt, åk sedan såpass nära så att de är ungefär 570-560 meter kvar till skeppet och sluta sedan att styra skeppet och gå/spring så långt fram på skeppet som du kan. Vänta sedan på skeppet du ska strida mot försöker ramma dig. När skeppet väl är såpass nära ska du hoppa över så att du landar på fiendens båt.

[b]Steg tre[/b]
När du befinner dig på båten ska du döda alla fiender som finns på båten och detta kan du oftast göra utan att de attackerar dig. När du gjort detta ska du hoppa av båten, observera att detta kan vara lite av en utmaning efter som detta är en bugg i spelet och kan ta lite tid att hitta precis det stället på båten som du kan hoppa av på, efter det ska du klättra upp på din båt igen och skjuta några skott på båten som du just har hoppat av som inte kommer ha mycket hälsa kvar sen har du som gott som tjänat in tjugotusen lätta pengar.

[Skriv ut]