Fuska.nu

Fusk till Grand Theft Auto V på Playstation 3 från www.fuska.nu.
Inskickat av sera97 den 2014-01-31

För att starta uppdraget "Dom" när man spelar som Franklin måste man ta sig upp på taket av Maze Bank. Detta är ganska svårt då det är den högsta skyskrapan i Los Santos, och det går varken ta sig upp genom byggnaden eller klättra. Det finns däremot två lättare sätt att ta sig upp.

[b]Första metoden[/b]
Gå till McKenzie Field Hangar med Trevor (ligger norr om Trevor's SafeHouse). Väl där så byter man till Franklin och tar sig till samma plats snabbt. När man kommer dit med Franklin så kommer det stå ett flygplan i hangaren, ta det som Franklin och flyg till uppdraget. Flyg upp ovanför och hoppa ur flygplanet, och veckla ut fallskärmen. Se nu till att landa på taket av Maze Bank för att starta uppdraget "Dom". Observera att man måste veckla ut fallskärmen så fort man lämnat flygplanet, annars riskerar man att slå i taket för hårt och dö.

[b]Andra metoden[/b]
Gå till Trevors Hellipad med Trevor (ligger söder om Trevor's SafeHouse). Väl där så byter man till Franklin och tar sig till samma plats snabbt. Flyg till uppdragsmarkören och landa på taket av Maze House. Det går nu att starta uppdraget.

Anledningen till att Trevor måste vara vid hangaren och helikopterplattan är att flygplanet och helikoptern är hans egendom och de går bara att använda när han är i närheten.

[Skriv ut]