Fuska.nu

Fusk till The Sims 2 på PC från www.fuska.nu.
Inskickat av The_Game_B0Y den 2013-10-15

Här kommer lite nybörjartips på hur du kan skaffa mer Simdaler (pengar)!

[b]Skaffa ett jobb[/b]
För att skaffa ett jobb kan simmen leta i tidningen eller söka efter jobb på datorn. Desto högre upp din Sims karriär kommer, ju mer lön får simmen.

[b]Fuska[/b]
Detta är nog det enklaste sättet att få simdaler på. Öppna fuskrutan genom att hålla inne knapparna Ctrl + Shift + C. Så ska du se att det kommer upp en vit avlång ruta längst upp i spelet. Du kan skriva: [i]motherlode[/i] (då får du 50 000 simdaler) eller: [i]kaching[i] (då får du 1 000 simdaler).

[b]Lås upp pengaträdet[/b]
Se till att din Sim har minst 3 000 ambitionspoäng (inte simdaler!) så kan den låsa upp ett pengaträd. Kolla efter en skattkista-knapp, den är längst ner till vänster om humörmätaren. Klicka på skattkistan. Där kommer det att dyka upp olika objekt, välj det lilla pengaträdet. Ställ ner det i din sims hus. Klicka på den och välj 'skörda' då kommer din sim att ta pengarna från trädet och få ett tillskott i sin plånbok! :)

[b]Sälj onödiga möbler[/b]
Ett annat sätt är att sälj onödiga möbler. Men tänk på att en sim behöver en säng, en toalett, ett föremål man kan tillaga mat med, och en dusch/badkar samt tak över huvudet.

[Skriv ut]