Fuska.nu

Fusk till Pokémon Black 2 & White 2 på Nintendo DS från www.fuska.nu.
Inskickat av RasmusHampus den 2013-09-19

[b]Breeding[/b]
Här tänkte jag förklara hur det fungerar när du ska få [i]Egg[/i]. Du måste ha klarat ligan först, och man måste även ha en [i]Ditto[/i]. Sedan ska du välja vilken Pokémon du vill ha ur ditt [i]Egg[/i]. Vi säger att jag har en [i]Emboar[/i] och vill ha en [i]Tepig[/i]. Flyg sedan till [i]Straiton City[/i] och gå till vänster. Sen borde du kunna hitta Dagiset (Day-Care) gå in och ifall jag vill ha en [i]Tepig[/i] så lämnar jag in [i]Emboar[/i] och en [i]Ditto[/i] sen så går jag och gör något annat. Senare när jag kommer tillbaka så pratar jag med gubben utanför och han kommer att säga att din Pokémon bar ett [i]Egg[/i]. Ta [i]Egget[/i] och ha det i ditt party. Det krävs ett visst antal steg för att det ska kläckas. När det kläcks har du en [i]Tepig[/i]. Det funkar inte med legendariska oturligt nog.

[b]Den andra Master-ball[/b]
När du har vunnit över [i]E4 så kan du gå till [i]Route 18[/i] i slutet av Routen ligger [i]P2 Laboratory[/i] bredvid det står [i]Team Plasmas[/i] båt. Gå ombord och sen till det rummet där du mötte [i]Coltress[/i] första gången så står han fortfarande där. Han ber dig om en match och om du vinner så ger han dig en Master Ball. Hans Pokémon är:

Magneton, lvl 72
Rotom, lvl 72
MetaGross, lvl 72
Magnezone, lvl 72
Beheeyen, lvl 72
KlingKlang, lvl 74

[b]Shiny Haxorus[/b]
Om du lyckas se alla Pokémon på [i]Unova Pokedexet[/i] så kan du gå till [i]professor Juniper[/i] och hon kommer ge dig en biljett. Denna biljett gör det möjligt att gå till [i]Mistration City[/i] och använda flygplanet för att flyga ut till en ö. Där hittar du en [i]Shiny Haxorus[/i] i level 48.

[Skriv ut]