Fuska.nu

Fusk till RuneScape på PC från www.fuska.nu.
Inskickat av Fuska-nu den 2004-10-14

Shield of arrav

Start: Reldo finns i bibloteket i Varrock slott

Behövs: 100gp och en vän

Boken: sök bland bokhyllorna tills du hittar boken: The shield of Arrav. läs boken och bestäm vilken soda du vill bli med i!

>>>Phoenix gäng: om du väljde phoenix gänget? gå tillbacka till reldo och fråga honom om han vet var phoenic gänget finns! Han vet inte det men han råder dig att gå till skin säljaren(fur trader) på varrock torg ge honom 20gp för information var phoenix gömställe finns. det finns rakt söderut innan ingången i ett litet hus finns en stege! gå ner där och prata med straven och fråga om du får komma in, men han säger att det är bara VTAM medlemar som får komma in! För att bli medlem i VTAM måste du gå och döda en gubbe som the Jonny the beard och ta raporten som have har! Gå tillbacka till straven och ge honom raporten, då får du bli medlem i VTAM och får en nycket till vapen förrådet. Gå in och sök i en kista och ta ena halvan a shield of arrav

>>>black arm gäng:prata med luffaren just innan ingången till varrock. Och fråga var black arm gängets gömställe är. Följ stigen backom honom in i huset och prata med Katrine och fråga om du får bli medlem i black arm gänget med du måste ge henne 2 phoenix crossbow nu måste du fråga din vän som är medlem i phoenix gäng om du kan få nyckel vapen förrådet. gå in i en dörr som är låst! Öppna den med hjälp av nyckeln och gå upp för stegen och ta 2 crossbows med weapenmaster attackerar dig när du tar crossbowarna döda honom eller gå ner för stegen, gå tillbacka till katrine och ge henne båda crossbowarna! nu blir du medlem i black arm gänget, gå in och upp för stegen sök i kistan ta andra halvan an shield of arrav och ge den till din kompis i phoenix gäng. Sen skall ni gå till museumet nära wilderness på högra sidan av slotett prata med Curator i museet och säg att du har båda delarna av shield of arrav, ge delarna till honom och han skrivet 2 bevis på att du och din kompis har get tillbacka shield of arrav. Gå till kungen i slotten och ge pappret till kungen och han vill ge dig 600gp (du skall ge det andra pappret till din kompis)

belöning: 600gp var!

nerhca!

[Skriv ut]