Fuska.nu

Fusk till Pokémon Black & White på Nintendo DS från www.fuska.nu.
Inskickat av razze12 den 2011-03-09

Här är en liten guide över hur du hittar alla legendariska pokémon:

Victini: Först behöver du Laberty pass som du får via WiFi( tar det en annan gång) när du har det ska du till Castelia City och gå in på en båt.Den kommer att kunna köra dig till Laberaty Island. Sen ska du slås mot några Team Plasma Medlemmar och när du gjoert det så kommer Victini och stå där. Han är bara LvL 15 så ha inte för starka pokemon:)


Reshiram och Zerkom: När du har kommit till Champion Alder i Elite Four så kommer det typ att hända något ett torn typ kommer upp. När du har gått igenom det så kommer du komma till ett ställe där N står. Där kommer han att snacka med dig sen kommer Reshiram elr Zerkom komma fram. dom är i LvL 50.(Reshiram finns bara i Pokemon Black och Zerkom finns bara i Pokemon White.)


Cobalion: Du måste ha fått Hm03 Surf sen ska du till Mistralton Cave som finns i Route 6.Där finns den en gubbe som säger något om legendariska pokemon och att det finns en i slutet av grottan. gå igenom grottan och där står Cobalion. Den är i LvL 42.


Terrakion: Du ska in i Victory Road och vid slutet så hittar du en grotta som har öppnat sig.I den finns nästa Legand Terraktion i LvL 42. ( Du måste ha HM04 Strength för att komma till den.)


Virizion: När du har fångat Cobalion så ska du gå till Yaguruma Forest. I östra delen av skogen kommer du hitta Virizion. Den är i LvL 42


Landorus: Först måste du ha fått tag på både Tornadus och Thundurus.(Det kommer det med.) Sen ska du ha båda dom i ditt team och gå till Route 14 där finns Landorus. Den är LvL 70!


Kyurem: Om du går till Route 13 efter att ha vunnit Elite Four andra gången så kommer det att finns ett nytt område som heter Giant Chasm. När du kommer mot miten kommer du att höra ett skrik så att allt skakar. någon stans där finns Kyurem. Han är LvL 75.


Tornadus och Thundurus: När du har alla 8 gym nålar så ska du gå till Route 10.Där kommer någon att säga att det är konstigt väder i Route 7. där ska du in i alla hus du ser vet ej vilket men det kommer du att fatta. När du sedan går ut ur det huset så kommer det vara en pokemon utanför som flyger i väg. sen kommer han finns lite överalt.Ett tips på morgonen finns han i södra delen och på kvällen i nora.

Ps. du möter Tornadus i Pokemon Black och Thundurus i Pokemon White. Dom är i LvL 40.

Det var alla legender som du kan hitta.

[Skriv ut]